default-image

Μητσοτάκης: Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας

Ελλάδα
Μητσοτάκης: Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη πρώτη για τη ΝΔ στα νέα γραφεία. Από σήμερα η έδρα του κόμματος βρίσκεται και επισήμως στην οδό Πειραιώς 62 στο Μοσχάτο.

Πρόκειται για ένα  ενεργειακό κτίριο, εμβαδού περίπου 2.500 τετραγωνικών μέτρων που κατασκευάστηκε το 1989 για να στεγάσει τα γραφεία της εταιρείας ηλεκτρονικών JVC.

Οι σχετικές διαμορφώσεις που απαιτήθηκαν ώστε το κτίριο να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ΝΔ κόστισε ακριβά ωστόσο το ενοίκιό του, 9.800 ευρώ είναι πολύ χαμηλότερο από εκείνο των γραφείων της Συγγρού που έφτανε στα 95.000 ευρώ.

Μητσοτάκης: Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας

Κατά την άφιξή του στα νέα γραφεία, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως «μία νέα σελίδα ξεκινάει για τη Νέα Δημοκρατία».

«Άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου γίνεται πράξη. Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας και στέλνουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να βάλουμε σε τάξη τη χώρα και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση», υπογράμμισε και ευχήθηκε τα γραφεία του κόμματος να είναι τυχερά και καλορίζικα και να οδηγήσουν σε ένα νέο γύρο επιτυχιών τη Νέα Δημοκρατία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News