default-image

Πρώτη κούπα για την Μπαρτσελόνα (video)

Ποδόσφαιρο
Πρώτη κούπα για την Μπαρτσελόνα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρώτο τίτλο της φετινής χρονιάς πανηγύρισε τα ξημερώματα η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη της και στον επαναληπτικό του Super Cup Ισπανίας με 3-0 επί της Σεβίλλης στο Καμπ Νου.

Οι Καταλανοί είχαν ουσιαστικά «κλειδώσει» την κούπα από τον πρώτο αγώνα όταν και είχαν επικρατήσει με 2-0 των αντιπάλων τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Παρόλα αυτά δεν εφησύχασαν και προσέφεραν στους φιλάθλους τους την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τρία ακόμη γκολ μέχρι τελικά να σηκώσουν την κούπα.

Η Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο Καμπ Νου άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αρντάν Τουράν, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 47'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ που πέτυχε στο 56' και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Να σημειωθεί ότι η Σεβίλλη έχασε πέναλτι στο 33' με τον Ιμπόρα (το απέκρουσε ο Μπράβο).

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Βιδάλ, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ντιν (60' Άλμπα), Μπουσκέτς (73' Ράκιτιτς), Γκόμεθ, Ντένις Σουάρεθ (73' Σαμπέρ), Μέσι, Τουράν, Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο, Ιμπόρα, Γκονθάλεθ, Μερκάδο, Κρανεβίτερ, Φερέιρα, Γκάνσο (56' Βάσκεθ), Σαράμπια, Κορέα (72' Βιέτο), Κονοπλιάνκα, Μπεν Γιεντέρ (62' Βιτόλο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News