Ειδήσεις

Σε 3 μέρες απολογείται για το μαχαίρωμα της πρώην κουνιάδας

Ο 35χρονος αλλοδαπός φέρεται να μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του στον κατάστημα που εργάζονταν η ίδια μαζί με την πρώτη σύζυγο του.

Τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Αυγούστου  ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου ζήτησε και πήρε ο 35χρονος άνδρας που το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου φέρεται να μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του στον κατάστημα που εργάζονταν η ίδια μαζί με την πρώτη σύζυγο του  με την τελευταία ωστόσο για καλή της τύχη να απουσιάζει τη στιγμή του μαχαιρώματος από το μαγαζί.

Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει περάσει ήδη από τον Εισαγγελέα υπηρεσίας Νεαπόλεως που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του και αφού προηγουμένως παραδόθηκε από μόνος του στις αστυνομικές αρχές, φέροντας να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Το φρικιαστικό περιστατικό που σήκωσε στο πόδι το μεσημέρι του Σαββάτου τη Σητεία σημειώθηκε όταν ο 35χρονος άνδρας επισκέφθηκε το  εστιατόριο όπου δούλευαν οι δυο αδερφές και αφού έβγαλε μαχαίρι τραυμάτισε την  αδερφή της πρώην συντρόφου του σε κοιλιακή χώρα , θώρακα και μηρό , καθώς την θεωρούσε σύμφωνα με τις πληροφορίες υπεύθυνη για τον χωρισμό με την πρώην σύντροφο του.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια