default-image

Καταγγελία-σοκ: Το ταχύπλοο τους χτύπησε και τους παράτησε

Ελλάδα
Καταγγελία-σοκ: Το ταχύπλοο τους χτύπησε και τους παράτησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο αδέρφια τα οποία διακομίσθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Πήγαν για ένα μπάνιο στην Αίγινα και κατέληξαν στο νοσοκομείο όταν ένα ταχύπλοο σκάφος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο καΐκι με το οποίο θα πήγαιναν μονοήμερη εκδρομή στη Μονή, στο νησάκι που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αίγινας.

Ανάμεσα στους συνολικά πέντε τραυματίες της ναυτικής τραγωδίας της Αίγινας, που έφτασαν λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, βρίσκονται και δύο αδέρφια τα οποία διακομίσθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και τα οποία αυτή την ώρα υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Συγκλονισμένη η μητέρα τους μίλησε στο protothema.gr και είπε όσα πρόλαβε να μάθει από τους γιους της.

«Περιμένουμε να μας πουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά ακόμα κάνουν εξετάσεις. Ο μικρός είναι λίγο πιο σοβαρά ο άλλος είναι λίγο καλύτερα. Ο μικρός έχει χτυπήσει στο λαιμό αλλά δεν μας έχουν διευκρινίσει. Ο μεγάλος μας είπε ότι τους χτύπησε το ταχύπλοο στη μέση και ότι τους παράτησε και έφυγε δεν πέταξε, ούτε καν σωσίβια», ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα: «Του φώναζαν γιατί τον έβλεπαν ότι έρχεται αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι και τους χτύπησε. Περίπου 20 λεπτά ήταν μέσα στη θάλασσα».

Στην ίδια παρέα ήταν και ο αστυνομικός που διακομίσθηκε στο 401 ο οποίος σύμφωνα με την μητέρα των δύο αγοριών έχει σπάσει το πόδι του αλλά δεν φέρει άλλα πιο σοβαρά τραύματα.

Ακούστε τι είπε η μητέρα στο protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News