Ειδήσεις

Επιτυχίες στην ΙΑΚΚ, στους 5ους Β' Διασυλλογικούς Αγώνες

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από τη διοργανώτρια Ιππική Ακαδημία Κρήτης οι 5οι Παγκρήτιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας (dressage) και Υπερπήδησης Εμποδίων Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου, το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Αυγούστου, στον Προφήτη Ηλία του νομού Ηρακλείου.

Ο λόγος για τον 5ο Β΄ Διασυλλογικό αγώνα ΙΔ Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ), στις εγκαταστάσεις, που φιλοξένησαν τους αγώνες στο Αγροκτήμα "MyHorse" στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου.

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης είναι πολλαπλά υπερήφανη για τους αθλητές της και τις επιδώσεις τους και σε αυτούς τους αγώνες της Περιφέρειας της.

Στο αγώνισμα της Υπερπήδησης Εμποδίων η αθλήτρια της ΙΑΚΚ, Ιωάννα Αντωνακάκη, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με τον ίππο Ορφεα, στο 1.05 cm.  

Στους αγώνες έδωσαν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα ίππευσης αλόγου και κατέκτησαν επιτυχώς την άδεια ικανότητας αθλητή, οι μαθήτριες της Ακαδημίας, Βάσω Τσεσμελή, Ιζαμπέλα Ατσαλάκη, Φαίη Καλυκάκη, Αγγελική Μετζαβάκη και Άννυ Βερβεράκη που αποτελούν πια το νέο αθλητικό αίμα της Ακαδημίας και στα δύο αθλήματα, dressage και εμπόδια.

Η αθλήτρια και βαλκανιονίκης για το 2016, Ναταλία Φραγκιαδάκη, με τον ίππο Οδυσσέα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο την πρώτη μέρα των αγώνων στην Ιππική Δεξιοτεχνία, στην κατηγορία Α4 Class B, ενώ και οι αθλήτριες του παραντρεσαζ Δήμητρα - Ελένη Παντεχάκη και Αντωνία Κωνσταντέλη κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους Grade I και Grade II.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντωνια Κωνσταντελη έκανε ρεκόρ αγώνων με την υψηλότερη βαθμολογία κατακτώντας 68 % με τον ίππο Αγνή.

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης συγχαίρει όλους τους αθλητές των ομίλων για την συμμετοχή τους και τις θέσεις τους στην κατάταξη και ανανεώνει το αθλητικό της ραντεβού για τους επόμενους Διασυλλογικούς Αγώνες στα Χανιά στις 11 και 12 /09/2016.

Σχόλια