default-image

Χανιά: Πτήση με καθυστέρηση 13 ολόκληρες ώρες

Κρήτη
Χανιά: Πτήση με καθυστέρηση 13 ολόκληρες ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτήση της Ryanair από τα Χανιά με προορισμό τον αερολιμένα της Πάφου είχε καθυστέρηση 13 ολόκληρες ώρες. Το αεροπλάνο κανονικά θα έπρεπε να πετάξει για Κύπρο το βράδυ της 13ης Αυγούστου στις 23:00 τελικά λόγω προβλήματος πέταξε χθες στις 11:30, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να "βγάλουν" ολόκληρη την νύκτα στην αίθουσα αναμονής.

Αίσθηση προκάλεσε η εικόνα των μικρών παιδιών να κοιμούνται στις καρέκλες τις αίθουσας αναμονής.

Οι επιβάτες καταγγέλλουν ότι δεν έφτανε που η εταιρεία δεν τους παρείχε ξενοδοχείο για να περάσουν την νύκτα όπως ήταν υπόχρεα να κάνει αλλά δεν τους παρείχε ούτε ένα σωστό γεύμα παρά μόνο μία τυρόπιτα και ένα καφέ.

Χαρακτηριστική είναι η φωνή μιας γυναίκας στο παρακάτω βίντεο που φωνάζει «Τα μωρά θέλουν φαΐ».

Σήμερα το πρωί ακόμα πιο εξαγριωμένοι οι επιβάτες ήρθαν σε λογομαχία με τους υπευθύνους του αεροδρομίου.

Νωρίτερα, το chnews.gr ανέφερε πως η προγραμματισμένη πτήση της εταιρίας Ryanair FR5085 από το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» με προορισμό τον αερολιμένα Πάφου δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί, λόγω προβλήματος του αριστερού κινητήρα του αεροσκάφους.

Η προγραμματισμένη αναχώρηση και η καθυστέρηση

Προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τους αεροσκάφους ήταν στις 23:10 όμως τους ενημέρωσαν ότι θα είχε καθυστέρηση και νέα ώρα ήταν 00:10 τελικά μπήκαν στο αεροπλάνο 00:30 και πότε δεν απογειώθηκαν. Μπήκε στον δίαυλο για απογείωση η ώρα 1:00 αλλά σταμάτησε γιατί είχε πρόβλημα.

Τους κατέβασαν 1:30 και από εκείνη την ώρα δεν πήγε κανένας να τους πει τι συμβαίνει. 3:46 Οι επιβάτες της Rayanair ενημερώθηκαν ότι η πτήση προς Πάφο θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ.

Η απάντηση της Ryanair

Απάντηση σχετικά με την καθυστέρηση 13 ωρών της πτήσης Χανιά-Πάφος στις 13 Αυγούστου, για την οποία έγραψε το zarpanews.gr (δείτε εδώ) και την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε, απέστειλε η Ryanair , ξεκαθαρίζοντας ότι η εταιρεία πρόσφερε 6 κουπόνια φαγητού στον κάθε επιβάτη ενώ το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε το συντομότερο δυνατό.

Ειδικότερα, η Ryanair, στην ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

"H συγκεκριμένη πτήση από τα Χανιά προς την Πάφο (13 Αυγούστου) καθυστέρησε στην αναχώρηση λόγω τεχνικού προβλήματος του αεροσκάφους. Η Ryanair προσέφερε 6 κουπόνια φαγητού στον κάθε επιβάτη, ενώ οι μηχανικοί της εταιρίας διόρθωσαν το τεχνικό πρόβλημα πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους το πρωί της Κυριακής. Η Ryanair ζητάει συγνώμη από τους επιβάτες της πτήσης για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία που μπορεί να τους δημιούργησε αυτή η καθυστέρηση''.

Πηγή: zarpa.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News