default-image

Καθήλωθηκε αεροπλάνο λόγω βλάβης, έμειναν Κρήτη οι επιβάτες

Κρήτη
Καθήλωθηκε αεροπλάνο λόγω βλάβης, έμειναν Κρήτη οι επιβάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  στους επιβάτες της Thomas Cook στην πτήση από Χανιά για Βρυξέλλες που ήταν προγραμματισμένη στις 8 το απόγευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το αεροπλάνο το οποίο ετοιμαζόταν να απογειωθεί, παρουσίασε βλάβη και δεν μπόρεσε τελικά να πετάξει, με αποτέλεσμα οι 180 περίπου επιβάτες να παραμείνουν για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης.

Στο μεταξύ, η εταιρεία, σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) 261/2004 για τη θέσπιση κανόνων αποζημίωσης των επιβατών αεροπορικών μεταφορών και παροχής βοήθειας σε αυτούς σε περίπτωση άρνησης επιβίβασης και ματαίωσης ή μεγάλης καθυστέρησης της πτήσης: ΚΔΠ 283/2005, φρόντισε για το φαγητό και τη διαμονή των επιβατών και τους διένειμε σε καταλύματα σε ολόκληρη την Κρήτη.

Με δεδομένο ότι στα περισσότερα ξενοδοχεία υπήρχε πληρότητα, οι επιβάτες μοιράστηκαν σε διάφορες πόλεις του νησιού προκειμένου να διανυκτερεύσουν και να πετάξουν την επόμενη μέρα, οπότε και θα είχε αποκατασταθεί η βλάβη.

Έτσι, οι επιβάτες θα αναχωρήσουν σήμερα για Βρυξέλλες στις 8 το απόγευμα με την ίδια εταιρεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News