Ειδήσεις

Μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του, οδηγείται στον ανακριτή

Σητεία: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο 46χρονος, φερόμενος ως δράστης που μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του στο κατάστημα που εργάζονταν.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 46χρονος Αλβανός φερόμενος ως δράστης του  περιστατικού μαχαιρώματος μίας 50χρονης γυναίκας και πρώην κουνιάδας του στο κατάστημα που εργάζονταν η ίδια με την αδερφή της και πρώην γυναίκα του ,στη Σητεία, το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου.

Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει περάσει ήδη από τον Εισαγγελέα υπηρεσίας Νεαπόλεως που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του και αφού προηγουμένως ο 46χρονος παραδόθηκε από μόνος του στις αστυνομικές αρχές, φέροντας να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Το χρονικό του μαχαιρώματος.

Το φρικιαστικό περιστατικό που σήκωσε στο πόδι το μεσημέρι του Σαββάτου τη Σητεία σημειώθηκε όταν ο 35χρονος άνδρας επισκέφθηκε το  εστιατόριο όπου δούλευαν οι δυο αδερφές και αφού έβγαλε μαχαίρι τραυμάτισε την  αδερφή της πρώην συντρόφου του σε κοιλιακή χώρα , θώρακα και μηρό , καθώς την θεωρούσε σύμφωνα με τις πληροφορίες υπεύθυνη για τον χωρισμό με την πρώην σύντροφο του.

Αμέσως μετά την πράξη του ο ίδιος τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα φέροντας 5-6 μαχαιριές από το θώρακα μέχρι το μηρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας και χειρουργήθηκε άμεσα.

Εν συνεχεία λόγω χτυπήματος και στον πνεύμονα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κατάστημα επί της παραλιακής λεωφόρου στη Σητεία  όπου και εργάζονταν οι δύο αδερφές ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν για την πρώην σύντροφο του φερόμενου ως δράστη με το δεδομένο σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι εκείνη απουσίαζε την ώρα της λογομαχίας από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου και όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Victor Κουμαντάκης

Σχόλια