Ειδήσεις

Γκρεμοτσακίστηκε στα βράχια εξαιτίας θαλασσοταραχής

Διασώστες με ειδικό εξοπλισμό κατέβηκαν στα απόκρημνα βράχια, μεταφέροντας με διασωστικά σχοινιά πάνω σε φορείο τον 55χρονο Ρώσο τουρίστα.

Περιπέτεια για Ρώσο τουρίστα που κολυμπούσε το μεσημέρι σε παραλία των Χανίων αλλά εξαιτίας της θαλασσοταραχής, βρέθηκε ξαφνικά σε απόκρημνα βράχια.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε παραλία του Αποκόρωνα Χανίων και συγκεκριμένα στον οικισμό Δράπανος.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσιών Βρυσών με τρεις άνδρες έφθασε στο σημείο και με ειδικό εξοπλισμό κατέβηκε στα βράχια παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας σε φορείο και με διασωστικά σχοινιά τον 55χρονο τουρίστα από το σημείο που είχε χτυπήσει.

Εξαιτίας του ατυχήματος ,ο ίδιος έλεγε συνεχώς στους διασώστες ότι πονούσε πάρα πολύ και αμέσως μόλις ανασύρθηκε από τα βράχια τον παρέλαβε ασθενοφόρο για το εφημερεύον νοσοκομείο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία εφιστά από την πλευρά της για μία ακόμη φορά στους λουόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως τα άτομα που δεν γνωρίζουν καλά τις θάλασσες της Κρήτης ενώ να αποφεύγουν το κολύμπι σε περιόδους που ο καιρός δεν ενδείκνυται για μπάνιο.  

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια