default-image

Παραδόθηκε και ομολόγησε ο Αλβανος που μαχαίρωσε γυναίκα

Κρήτη
Παραδόθηκε και ομολόγησε ο Αλβανος που μαχαίρωσε γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό μαχαιρώματος μίας 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία, στα χέρια της αστυνομίας  βρίσκεται πλέον ο 46χρονος φερόμενος ως δράστης επίσης  Αλβανικής καταγωγής. Ο ίδιος παραδόθηκε το πρωί της Κυριακής , ομολογώντας και τη αποτρόπαια αυτή πράξη του.

Συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 50χρονης αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας, σύμφωνα και με το δελτίο της αστυνομιας και πλέον την υπόθεση αναλαμβάνει η δικαιοσύνη με τον φερόμενο ως δράστη να οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι από χθες το απόγευμα η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές όχι μόνο του Λασιθίου αλλά και των τεσσάρων νομών της Κρήτης με ανακοινώσεις να γίνονται ακόμη και στις πύλες εισόδου και εξόδου, σε λιμάνια δηλαδή και αεροδρόμια.

Το φρικιαστικό περιστατικό που σήκωσε στο πόδι το μεσημέρι του Σαββάτου τη Σητεία σημειώθηκε όταν  ο 35χρονος άνδρας  επισκέφθηκε το  εστιατόριο όπου δούλευαν οι δυο αδερφές και αφού έβγαλε μαχαίρι τραυμάτισε την  αδερφή της πρώην συντρόφου του σε κοιλιακή χώρα , θώρακα και μηρό , καθώς την θεωρούσε σύμφωνα με τις πληροφορίες υπεύθυνη για τον χωρισμό με την πρώην σύντροφο του.

Αμέσως μετά την πράξη του ο ίδιος τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα φέροντας 5-6 μαχαιριές από το θώρακα μέχρι το μηρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας και χειρουργήθηκε άμεσα.

Εν συνεχεία λόγω χτυπήματος και στον πνεύμονα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κατάστημα επί της παραλιακής λεωφόρου στη Σητεία  όπου και εργάζονταν οι δύο αδερφές ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν για την πρώην σύντροφο του φερόμενου ως δράστη με το δεδομένο σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι εκείνη απουσίαζε την ώρα της λογομαχίας από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου και όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Victor Κουμαντάκης

(φωτογραφία από FB: sitia online)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News