default-image

Επιστρέφει ο Εργοτέλης, φιλικό την Τετάρτη στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει ο Εργοτέλης, φιλικό την Τετάρτη στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή του Εργοτέλη αφού συμπλήρωσε δύο εβδομάδες παραμονής στο Καϊμακτσαλάν, ολοκλήρωσε σήμερα το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Βασικό στάδιο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο στο παραδοσιακό χωριό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου...

Συνολικά, η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου συμπλήρωσε τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, ενώ από το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στη βάση της, το Ηράκλειο.

Το τρίτο και τελικό στάδιο προετοιμασίας για τους "κιτρινόμαυρους" θα ξεκινήσει την Τρίτη, οπότε έχει προγραμματιστεί να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές έπειτα από το ρεπό που τους δόθηκε για το επόμενο διήμερο.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:15 στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σε φιλικό παιχνίδι, όπου οι φίλαθλοι του Συλλόγου αλλά και όλου του Ηρακλείου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τη νέα ομάδα του Εργοτέλη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε θερμά με ανακοίνωσή της τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου που κατέλυσε η αποστολή κατά την παραμονή της στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο ενώ υπήρξε και η παρακάτω ανακοίνωση συλλυπητηρίων: "Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την βαθειά της θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην παράγοντα και αντιπροέδρου του Συλλόγου μας, Μανώλη Ματαλλιωτάκη και συλλυπείται θερμά τους οικείους του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News