default-image

Το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή θα είναι πρόβα;

Ποδόσφαιρο
Το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή θα είναι πρόβα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ΑΕΚ μπορεί να είναι πρόβα το αποψινό φιλικό (ΟΑΚΑ-20.00) με τον Ηρακλη μπορεί και όχι, αφού οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο προμηνύονται ραγδαίες και η αναβολή της πρεμιέρας (το άλλο Σάββατο για την ΑΕΚ) είναι πολύ ορατή...

Ωστόσο, ο Τιμούρ Κετσπάγια στο αποψινό παιχνίδι θα έχει μια πρώτη μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσει να χωρέσει στην 11άδα του όλα τα «βαριά χαρτιά του». Έχει στην αποστολή τους Μάνταλο, Μπακασέτα, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αλμέιδα και Πατίτο για πρώτη φορά και θα τους δούμε όλους μαζί στο γήπεδο.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον πως και με ποιο τρόπο θα τους χωρέσει όλους ο Κετσπάγια και ποιους θα αφήσει απ’ έξω. Είναι δεδομένο φυσικά πως κάποιοι θα μείνουν πάγκο (ενώ λείπει ήδη ο Αραβίδης, ο οποίος είναι τραυματίας και εκτός αποστολής από χθες). Στη χθεσινή προπόνηση εξάλλου ο Γιόχανσον και ο Πατίτο ήταν εκτός «βασικών», με τον Κετσπάγια να δοκιμάζει ένα σύστημα που ουσιαστικά ήταν 4-1-4-1 με τον Ανέστη στο τέρμα, τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίντακ αριστερό, τους Κολοβέτσιο – Τσιγκρίνσκι στόπερ, τον Σιμόες «κόφτη» με τον Μάνταλο σχεδόν δίπλα του και πιο προωθημένο όταν η ομάδα επιτίθεται, 10άρι τον Μπακασέτα, εξτρέμ τους Βάργκας και Μπαρμπόσα και κορυφή στην επίθεση τον Αλμέιδα. Λογικά θα δούμε αυτή την 11άδα να ξεκινάει απόψε, ενώ σίγουρα στο ματς θα παίξει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και ο Πατίτο με τον Μανωλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News