default-image

Βαρουξάκης: Ξημερώνει νέα μέρα στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Βαρουξάκης: Ξημερώνει νέα μέρα στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θριαμβευτής των χθεσινών εκλογών της ΕΠΣ Χανίων Στέλιος Βαρουξάκης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει κοινή γραμμή για όλα τα σωματεία και δη αυτά που δεν τάχθηκαν υπέρ της  παράταξης του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βαρουξάκη:

«Μετά από μια δύσκολη εκλογική μονομαχία νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο μετά από 26 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα, το εκλογικό σώμα, μετά τους συνεργάτες μου γιατί πράγματι δουλέψαμε πάρα πολύ όλον αυτό τον καιρό και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο μου, Μανώλη Κονταρό γιατί με τις γνωριμίες του βοήθησε πάρα πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι τα σωματεία που μας ψήφισαν και τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν θα είναι το ίδιο για μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτά τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν και νομίζω ότι από τώρα και μετά θα δείτε "άλλα" πράγματα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν είχατε δει μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

Από την άλλη, ο κ. Κωνσταντινίδης, που έγινε... επικεφαλής της παράταξης που κέρδισε τις εκλογές (αφού "κόπηκε" από το ψηφοδέλτιο ο ηγέτης της Στέλιος Βαρουξάκης), τόνισε τα εξής: «Πράγματι, είμαι ικανοποιημένος και κουρασμένος. Ηταν μια μακρά προεκλογική εκστρατεία. Ομολογουμένως πρόκειται για μία αλλαγή σε μια ιστορική Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την Ελλάδα. Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες αλλάζει η διοίκηση στην ΕΠΣ Χανίων. Δυστυχώς όμως με κάποια δικολαβικά μέσα στέρησαν οι αντίπαλοι από την παράταξή μας τον φυσικό της ηγέτη, που είναι ο Στέλιος Βαρουξάκης. Θέλω να πω ότι δεχόμαστε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση το βάρος που εναπόθεσαν στους ώμους μας όλοι όσοι μας ψήφισαν και θα τελειώσω λέγοντας ότι η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει ή να διχάζει τα μέλη της και την κοινωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News