default-image

Της έσωσε τη ζωή ενώ εκείνη είχε χάθει στους δρόμους

Κρήτη
Της έσωσε τη ζωή ενώ εκείνη είχε χάθει στους δρόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρα 3 τα ξημερώματα Παρασκευής και μία ηλικιωμένη γυναίκα , περπατούσε χαμένη και περιπλανώμενη στους δρόμους του Ηρακλείου φορώντας τις πιτζάμες της και έχοντας συντροφιά το σκύλο της.

Το βλέμμα της αχανές και η ίδια δεν φαινόταν να γνωρίζει που τελικά θέλει να πάει ,έχοντας χάσει σίγουρα το προσανατολισμό της.

Στο δρόμο της Λεωφόρου Πλαστήρα από Χανιώπορτα προς το Πολιτιστικό Κέντρο ένας συμπολίτης μας που είδε τη γυναίκα μόνη και τέτοια ώρα στο δρόμο σταμάτησε για να τη βοηθήσει και στην ουσία να τη σώσει και τη ζωή αφού αν δεν ενδιαφερόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ,ουδείς γνωρίζει ποια θα ήταν η τύχη της γιαγιάς που σύμφωνα με τις πληροφορίες πάσχει από αλτσχαΐμερ.

"Την ρώτησα αν είχε χαθεί και μου έλεγε ασυναρτησίες. Μετά από πολύ ώρα μου είπε πως την λένε Γαρυφαλιά. Κάλεσα την αστυνομία ήρθε κλιμάκιο της ΟΠΚΕ και μετά η ασφάλεια. Προσπαθήσαμε να πιάσουμε το σκύλο για να δούμε το τσιπ όμως αυτός χάθηκε στα στενά πίσω από το πολιτιστικό κέντρο. Τη γιαγιά τελικά καταφέραμε να τη βάλουμε σε αυτοκίνητο της ασφάλειας ",δήλωσε ο πολίτης στο neakriti.gr.

Η περιπέτεια της ηλικιωμένης είχε ευτυχώς αίσια κατάληξη αφού οι συγγενείς της που είχαν καλέσει νωρίτερα την αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνιση του δικούς τους ανθρώπου , ειδοποιήθηκαν ότι η γιαγιά εντοπίστηκε, είναι καλά στην υγεία της ,αν και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ως εκ τούτου η αγωνία έδωσε την θέση της στην ανακούφιση.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη-Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News