Ειδήσεις

Καλημέρα Κάστρο, καλημέρα Χάνδακα! (photos)

Ο Δημήτρης Κωλέτσης καλημερίζει με το δικό του τρόπο το Μεγάλο Κάστρο

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους κατέβουν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου σήμερα. Στην Πλατεία Ελευθερίας, εκεί στο γνωστό σημείο συνάντησης, αλλά και στη πλατεία των Λιονταριών, μια ζεστή καλημέρα είναι γραμμένη στο δρόμο.

Ο γνωστός  γραφίστας-καλλιγράφος Δημήτρης Κωλέτσης, έπιασε τα συνεργά του στις 6 το πρωί για να μας καλημερίσει

Κι αφού το λέει ο Δημήτρης ας το πούμε κι εμείς… Καλημέρα Κάστρο! Καλημέρα Χάνδακα!!

Δημήτρης Κωλέτσης: Τα καλά νέα είναι πως ευτυχώς τίποτα δεν είναι για πάντα

Ο Δημήτρης Κωλέτσης ήρθε στη πόλη μας για διακοπές κι είπε να μας πει μια καλημέρα με το δικό του τρόπο βέβαια! Πήρε τις κιμωλίες του, την καλή του διάθεση και την αγάπη του για τη τέχνη και πριν καλά -καλά χαράξει η μέρα (6:00πμ) βρέθηκε στην πλατεία Ελευθερίας για να καλημερίσει το Κάστρο.

«Βέβαια οι καλημέρες μας είναι εφήμερες μιας κι είναι γραμμένες με κιμωλία» λέει  ο  ίδιος μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη αλλά είναι ωραίο να ξυπνάς με μια ζεστή καλημέρα!

Άλλωστε όπως λέει ο Δημήτρης Κωλέτσης « με τη παρέα μου μοιραζόμαστε ένα ρητό που λέει : Τα κακά νέα είναι πως δυστυχώς τίποτα δεν είναι για πάντα. Και τα καλά νέα είναι πως ευτυχώς τίποτα δεν είναι για πάντα!»

Κι αφού τελείωσε με τον Κάστρο, ο καλλιγράφος/δημιουργός τυπογραφικών χαρακτήρων, κατηφόρισε μέχρι τα Λιοντάρια για να πει μια καλημέρα και στο Χάνδακα!

Μαίρη Καριωτάκη

Σχόλια