default-image

Σαλπάρουν για μετάλλιο Μάντης-Καγιαλής

Σπορ
Σαλπάρουν για μετάλλιο Μάντης-Καγιαλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μάντης και Καγιαλής πηγαίνουν πρόσω ολοταχώς για ένα μετάλλιο, ευρισκόμενοι στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών έφερε το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και την 2η ημέρα ξεκίνησαν τις κούρσες τους με πρωτιά και στη συνέχεια ανέβηκαν στην τριάδα των μεταλλίων.

Οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής πήραν την 1η θέση στην 3η ιστιοδρομία, την 5η θεση στην 4η κι έτσι ανέβηκαν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τους Κροάτες, Ίγκορ Μάρενιτς, Σίμε Φαντέλα και τους Αυστραλούς, Γουίλ Ράιαν, Μάθιου Μπέλτσερ.

Χαμηλά η Σκαρλάτου

Δεν ήταν η καλή μέρα αυτή για την Αγγελική Σκαρλάτου, καθώς δεν κατάφερε να τερματίσει στην 7η ιστιοδρομία των RS:X γυναικών, στην 8η πήρε την 20η θέση και στην 9η την 16η. Έτσι, η Ελληνίδα ιστιοπλόος έπεσε στην 17η θέση της γενικής κατάταξης, όπου προηγείται η Ιταλίδα, Φλάβια Ταρταλίνι, με δεύτερη την Γαλλίδα, Σαρλίν Πικόν και τρίτη η Ρωσίδα, Στεφανία Ελφούτινα.

Ανεβαίνουν οι Μπεκατώρου-Πατενιώτη

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται στα Nacra 17 οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης. Στην 1η ιστιοδρομία δεν τερμάτισαν και στην 2η, που πήραν την 3η θέση, μηδενίστηκαν ύστερα από ένσταση, ενώ στην 3η βρέθηκαν στην 16η θέση, όμως στην 4η κούρσα τερμάτισαν στην 4η θέση και στην 5η στην 6η θέση.

Έτσι, το ελληνικό ιστιοπλοϊκό δίδυμο έφυγε από τις τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης και ανέβηκε στην 16η. Προηγούνται οι Αυστραλοί, Τζέισον Γουοτερχάουζ, Λίζα Νταρμάνιν, δεύτεροι είναι οι Βρετανοί, Μπεν Σάξτον και Νίκολα Γκρόουβς και τρίτοι οι Ιταλοί, Βιτόριο Μπισάρο, Σίλβια Σικούρι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News