Ειδήσεις

Ημιμαράθωνιος Κρήτης: Απολαυστικό και το 2o σποτάκι (video)

Ένα ακόμη βίντεο γεμάτο Κρήτη,Ένας διάλογος τριών παραδοσιακών Κρητικών στο καφενείο, με γνήσια Κρητική προφορά και περίσσια παλικαριά.

Μετά το πρώτο σποτάκι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που ξεπέρασε τις 200.000 προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης δημοσίευσαν νέο απολαυστικό σποτάκι έκπληξη με πολύ χιούμορ που έχει ξεπεράσει σε λίγες ημέρες τις 100.000 προβολές!

Ένα ακόμη βίντεο γεμάτο Κρήτη, γεμάτο απλούς καθημερινούς και φιλόξενους ανθρώπους.Ένας διάλογος τριών παραδοσιακών Κρητικών στο καφενείο, με γνήσια Κρητική προφορά και περίσσια παλικαριά  που έκανε πολλούς να γελάσουν. 

Για όσους δεν έχουν μάθει καλά την Κρητική διάλεκτο , οι διοργανωτές φρόντισαν να προσθέσουν υπότιτλους. 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας  Αρκαλοχωρίου διοργανώνει ημιμαραθώνιο αγώνα με εκκίνηση το Αρκαλοχώρι και διαδρομή από τα χωριά Χουμέρι, Γαλάτά, Βόνη και Θραψανό.

Η διοργάνωση αργεί ακόμη αφού θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου όμως εκτός του ότι οι εγγραφές που ξεκίνησαν, εκείνο που έχει ήδη κερδίσει όλο το προηγούμενο διάστημα τις εντυπώσεις είναι το πρώτο  βίντεο για τον ημιμαραθώνιο που έχει γίνει viral αφού είναι πλημμυρισμένο από εικόνες, ήχους και μυρωδιές της κρητικής παράδοσης.  

Με πολλές αναμνήσεις όπως το τρύγος, την γιαγιά που νοιάζεται για όλα τα παιδιά, τον ήχο της καμπάνας, τα τζιτζίκια, το καφενείο στο χωριό και το κλασικό…''κέρασε τονε'', καταγράφονται σε αυτό το βίντεο. Δειτε και πάλι, είναι απολαυστικό!

Τρέξε κι εσύ στην καρδιά της παράδοσης 

Ζήσε κι εσύ ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής μέσα στην παράδοση

02 Οκτωβρίου 2016

Εκκίνηση Εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου

Δήλωσε έγκαιρα στο www.cretehalfamarathon.com

περιορισμένος αριθμός συμμετοχών

Τρέξε στους αγώνες 21 - 10 ή 5 χιλιομέτρων

ή περπάτησε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων

Δικαίωμα στην Άθληση έχουμε όλοι 

Διοργάνωση ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου 

Εσύ θα το χάσεις?

Σχόλια