default-image

Λαμπάδιασε πολιτικό γραφείο, τι έδειξαν οι κάμερες (photos)

Κρήτη
Λαμπάδιασε πολιτικό γραφείο, τι έδειξαν οι κάμερες (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πόδι σηκώθηκε μία ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο τα ξημερώματα εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε χώρο που στεγάζεται πολιτικό γραφείο.

Μάλιστα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στα γραφεία του κόμματος του Αρτέμη Σώρρα στην οδό Θερίσου και Ανωγείων στο Ηράκλειο βρίσκεονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ το neakriti.gr παρουσιάζει αποκλειστικές  εικόνες όπως τις κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας την στιγμή της επίθεσης των δραστών.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ενώ ερευνά εξονυχιστικά και το video ντοκουμέντο που καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις των δραστών και την προσπάθεια του να βάλουν φωτιά καταστρέφοντας το χώρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με τους 6 πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου αφενός να κατασβήσουν την φωτιά του συντομότερο δυνατό, αφετέρου να μην εξαπλωθεί σε παρακείμενα κτίρια.

Τελικά η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Θερίσου  τέθηκε υπό έλεγχο λίγα λεπτά πριν τις 5 το ξημέρωμα, με το πολιτικό γραφείο να έχει υποστεί ωστόσο σοβαρές υλικές ζημιές.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News