default-image

Τέλος στην ομηρεία από ενόπλους σε τράπεζα στην Αθήνα

Ελλάδα
Τέλος στην ομηρεία από ενόπλους σε τράπεζα στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί δύο ώρες, τέσσερις ένοπλοι, κρατούσαν ομήρους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες, μέσα σε τράπεζα στους Αμπελοκήπους και τελικά κατάφεραν να φύγουν, αφού άδειασαν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.

Η άριστα οργανωμένη ληστεία, έγινε στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην λεωφόρο Κηφισίας 64.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, οι τέσσερις δράστες μπήκαν σταδιακά στην τράπεζα στις 14.15 μετά το μεσημέρι, κατέλαβαν θέσεις, και με την απειλή μακρύκανων όπλων ακινητοποίησαν τους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες που εκεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ένοπλοι ανάγκασαν τους υπαλλήλους να κατέβουν στο υπόγειο, όπου ήταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν τελικά να ανοίξουν και άρπαξαν τα χρήματα που περιείχε, ενώ άδειασαν και τα ταμεία.

Όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε μέχρι τις 16.00 περίπου, οπότε οι ληστές αποχώρησαν και διέφυγαν, πιθανότατα με μοτοσικλέτες.

Τότε μόνο οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, και αμέσως έγινε κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι όμως έχουν γίνει άφαντοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που άρπαξαν οι τέσσερις ένοπλοι.

Αυτή την ώρα, βρίσκονται στην τράπεζα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από τους παθόντες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της ληστείας-θρίλερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News