default-image

Λήστεψαν και έστειλαν στο νοσοκομείο γνωστό επιχειρηματία

Κρήτη
Λήστεψαν και έστειλαν στο νοσοκομείο γνωστό επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 74χρονος επιχειρηματίας επιστρέφοντας  σπίτι με την 23χρονη κόρη του έπεσε ΄θύμα ενέδρας από δύο νεαρούς που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη και κουκούλες και  οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στο παρκάκι  μπροστά από το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Οι γείτονες και συγγενείς του θύματος περιγράφουν σκηνές σοκ με την 23χρονη κόρη του να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια βλέποντάς τους δράστες να τον χτυπούν  με μανία στο κεφάλι.

Πατέρας και κόρη επέστρεφαν  στο σπίτι τους στην περιοχή  της Ανάληψης Ηρακλείου μεταφέροντας όπως φαίνεται ένα σημαντικό χρηματικό πόσο από τις εισπράξεις της επιχείρησης τους.

 Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του  και φρόντισε να παρκάρει το όχημα του ακριβώς μπροστά από την είσοδο του σπιτιού του . Ο ίδιος σηκώθηκε από το κάθισμα του οδηγού και άνοιξε το πορτ-μπάγκαζ για να πάρει τα πράγματα του και το χρηματικό πόσο που μετέφερε.  Εκείνη τη στιγμή άγνωστοι ,πετάχτηκαν μπροστά του και άρχισαν τον χτυπούν στο κεφάλι.  Η μανία τους ήταν τέτοια που το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Οι δράστες έφθασαν  στο στόχο τους και αφού πήραν τα λεφτά στα χέρια τους τράπηκαν σε φυγή . Ο γιος της οικιακής βοηθού της οικογένειας  έκανε προσπάθεια να τους καταδιώξει ωστόσο διέφυγαν με ένα μοτοποδήλατο κατευθυνόμενοι προς το Καπετανάκειο .

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεκφαλικές  κακώσεις και άλλα τραύματα ωστόσο δεν εμπνέει  ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.   

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News