default-image

Ρήμαξαν αμάξι γνωστού Ηρακλειώτη κλέβοντας μέχρι & τσιγάρα!

Κρήτη
Ρήμαξαν αμάξι γνωστού Ηρακλειώτη κλέβοντας μέχρι & τσιγάρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεριακλήδες πέρα από αετονύχηδες αποδείχτηκαν άγνωστοι δράστες στο Ηράκλειο, μιας και αφού άδειασαν το αυτοκίνητο γνωστού μέλους της τοπικής κοινωνίας πήραν ακόμα και τα τσιγάρα που υπήρχαν στο ντουλαπάκι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού χθες τα ξημερώματα και η λεία των ληστών υπολογίζεται σε δεκάδες ευρώ!

Ήξεραν ή όχι;

Ερωτήματα γεννά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να «χτυπήσουν» το αυτοκίνητο του γνωστού Ηρακλειώτη, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι υπήρχαν ακριβά μηχανήματα στο πορτ-μπαγκάζ που έκαναν «φτερά».

«Τα μηχανήματα είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά σπάνια τα αφήνω στο αυτοκίνητο. Όταν μάλιστα το κάνω, φροντίζω να μην φαίνονται καθόλου. Είμαι σε απόγνωση από την ώρα που κατάλαβα τι έχει συμβεί», παραδέχεται ενώ δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το «χειρουργικό» περιστατικό στο αυτοκίνητό του.

«Άνοιξαν το χώρο αποσκευών και πήραν ότι υπήρχε μέσα. Μετά μπήκαν στην καμπίνα ανακατεύοντας τα πάντα. Έκλεψαν γυαλιά ηλίου, κέρματα μέχρι και πακέτα τσιγάρα από το ντουλαπάκι! Πέρα βέβαια από την ζημιά που προκάλεσαν στο αυτοκίνητο και τις κλειδαριές».

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις Αρχές, ενώ όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, όταν γνωστοποίησε την ζημιά σε οικείους του έμαθε ότι πρόσφατα υπήρχαν κι άλλα κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News