default-image

Τον χώρισε κι αυτός τη διέσυρε μέσω... διαδικτύου

Κρήτη
Τον χώρισε κι αυτός τη διέσυρε μέσω... διαδικτύου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα ένας 30χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε την πρώην κοπέλα του, στέλνοντας μέσω διαδικτύου σε γνωστούς και συγγενείς της, φωτογραφικό υλικό με ερωτικές περιπτύξεις στις οποίες πρωταγωνιστούσαν οι δυο τους.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε τελικά για την ερχόμενη Παρασκευή (12/8).

Το Δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης έπειτα από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης του 30χρονου: Η δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή, προκειμένου να προσκομίσει ενώπιον της Έδρας επίσημα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο εντολέας της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ειδικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή Ηρακλειώτισσα, ηλικίας 25 ετών, η σχέση της με τον 30χρονο ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο στο Ρέθυμνο, όπου σπουδάζει. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, ο 30χρονος φέρεται να τη ζήλευε και να την καταπίεζε με αποτέλεσμα εκείνη να πάρει την απόφαση να τον χωρίσει.

Εντούτοις, ο 30χρονος δεν δέχτηκε και πολύ ψύχραιμα την απόφαση της 25χρονης. Αφού προσπάθησε -χωρίς επιτυχία- να τη μεταπείσει με τα λεγόμενά του, άρχισε να στέλνει μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα πολύ στενών συγγενών της φοιτήτριας, στα οποία έγραφε ότι η 25χρονη ήταν έγκυος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να το πήγε… ακόμα πιο μακριά, καθώς βλέποντας ότι η φοιτήτρια δεν επέστρεφε δίπλα του, ξεκίνησε να στέλνει μέσω facebook σε γνωστούς και συγγενείς της, άσεμνες φωτογραφίες της κοπέλας, τις οποίες φέρεται να τράβηξε ο ίδιος κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Τελικά, η κοπέλα υπέβαλε μήνυση εναντίον του πρώην φίλου της, ο οποίος συνελήφθη στο Ρέθυμνο και οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. 

Μετά την αναβολή της υπόθεσης, πάντως, ο 30χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς η κατηγορία της «παράνομης και άνευ δικαιώματος ανακοίνωση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα κατ/ εξακολούθηση» με την οποία διώκεται, συνιστά πλημμέλημα. 

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News