Ειδήσεις

Το ξημέρωσαν στο Λευκοχωρι στη γιορτή του Αφέντη Χριστού

Η μεγάλη διψά του κόσμου για παραδοσιακή διασκέδαση δεν άφησε όλη νύχτα την πιστά να αδειάσει από χορευτές στον εορτασμό  του Αφέντη Χριστού.

Η μεγάλη διψά του κόσμου για παραδοσιακή διασκέδαση δεν άφησε όλη νύχτα την πιστά να αδειάσει από χορευτές στον εορτασμό  του Αφέντη Χριστού. Επαιξε το συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκοκαλου  και την εκδήλωση έκλεισε αφού είχε ξημερώσει η μαντινάδα του Γιώργου Χριστονακη.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται, και για σήμερα Δευτέρα στις 8.30 μμ θα πραγματοποιγηθει η καθιερωμένη εδώ και 5 χρονιά. Αστροβραδια με ενδιαφερουσες και αποκαλυπτικες ομιλίες από τον Μιχάλη Περακη και τον Λευκοχωριανο Αντώνη Μαργαριτη. Με τη βοήθεια του συλλόγου φίλων αστρονομίας Κρήτης θα γίνουν μαθήματα αστρονομίας και θα υπάρχει η δυνατότητα στο κάθε παρευρισκομενο να κάνει αστροπαρατηρηση του κρητικού ουρανού από τα 3 τηλεσκοπία που θα έχουν στηθεί στην κορυφή του παλιού χωρίου σε ένα πανοραμικό μέρος οπού έχει ορατότητα στον Ψηλορείτη, στα Αστερουσια, στα Λασηθιωτικα και  σε 72 χωριά της γύρω περιοχής!

Σχόλια