default-image

Την Τετάρτη αποχαιρετούν τον Τζώρτζη Σεφέρογλου (video)

Ηράκλειο
Την Τετάρτη αποχαιρετούν τον Τζώρτζη Σεφέρογλου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό φινάλε για τον 66χρονο γιατρό , με την Κρήτη να ακούει μουδιασμένη την τραγική τελικά κατάληξη του άτυχου ηλικιωμένου.Οι φόβοι των πιο απαισιόδοξων για την υπόθεση εξαφάνισης του κ. Τζώρτζη Σεφέρογλου δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.Βρέθηκε νεκρός στην περιοχή του Κορακοβουνίου.

Η κηδεία του , όπως ανακοίνωσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος του Ηλίας, θα γίνει την Τετάρτη 10/8 στις 15:00 στην Παναγίτσα (Ναός της Γεννήσεως της Θεοτόκου) στο Περιβολάκι της Νίκαιας του Πειραιά.

Παρακολουθήστε το σχετικό video που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι άτυχος άνδρας βρέθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, μέσα σε ένα ρέμα της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία νεκροτομή.

Επιβεβαιώνοντας ότι ο άνδρας που βρέθηκε στο Κορακοβούνι το απόγευμα της Κυριακής, είναι όντως ο Τζώρτζης Σεφέρογλου, ο γιος του Ηλίας ευχαριστεί μέσω facebook όσου βοήθησαν στις έρευνες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εδώ ήταν τόσες μέρες ο Τζώρτζης Σεφέρογλου (photos) <<

Νεκρός εδώ και μέρες!

Ο ηλικιωμένος άνδρας από την Νίκαια που είχε έρθει στην Κρήτη για να επισκεφθεί τον γιό του Ηλία ο οποίος μένει μόνιμα και εργάζεται σε γνωστή εταιρεία πληροφορικής στο Ηράκλειο, βρέθηκε να φοράει ελάχιστα ρούχα μέσα σε στέρνα κοντά στην οδό Γιάννη Τσαρούχη.

Ο λόγος που πιστεύεται ότι βρέθηκε εκεί και με λίγο ρουχισμό, θεωρείται από οικείους ότι ήταν η υψηλή ζέστη που επικρατεί στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα ο αδικοχαμένος 66χρονος φαίνεται να έχασε τη ζωή του μέρες πριν ακόμα, μιας και η κλήση στις Αρχές έγινε από ανθρώπους ήρθαν αντιμέτωποι με την έντονη δυσοσμία, με το άψυχο κορμί του να βρίσκεται σε αποσύνθεση.

Εικάζεται, ότι ο κ. Τζώρτζης Σεφέρογλου έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα, λίγο μετά αφού τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας από πολυκατοικία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του αγαπητού γιατρού, αναμένεται να διελευκανθούν τις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του, έχει βυθιστεί στο πένθος μετά την δυσάρεστη τροπή.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News