default-image

Οι ύστατες στιγμές και ο μοιραίος θάνατος του Τζ. Σεφέρογλου

Κρήτη
Οι ύστατες στιγμές και ο μοιραίος θάνατος του Τζ. Σεφέρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικές είναι οι τελευταίες ώρες για γνωστούς και φίλους του κ. Τζώρτζη Σεφέρογλου, μετά και την τραγική είδηση του θανάτου του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, το βίντεο που κοινοποιήθηκε την Κυριακή από τον γιο του Ηλία ενδεχομένως να αποτελεί και το τελευταίο στοιχείο που τον δείχνει εν ζωή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το χρονικό της ανεύρεσης της σορού <<

Δείτε το βίντεο

Μάλιστα, απεικονίζεται ο ίδιος την Δευτέρα να κατευθύνεται από την οδό Μνησικλή στον Μασταμπά προς την ευρύτερη περιοχή της Αμφιθέας στο Κορακοβούνι.

Κάπου εκεί τα "φώτα" σβήνουν και οι πληροφορίες στερεύουν... ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική, Αστυνομία, εθελοντές και πολίτες που ενδιαφέρθηκαν προσπάθησαν να βρουν έστω ένα στοιχείο που να ξετυλίγει το κουβάρι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το ευχαριστώ του γιου Ηλία... και το αντίο στον Τζώρτζη <<

Προς τα που κινήθηκε, που να βρίσκεται και τι να του έτυχε; Ήταν μερικά από τα αναπάντητα ερωτήματα που βασάνιζαν τον κόσμο.

Λίγες μέρες αργότερα, με τον πλέον τραγικό τρόπο πολίτες κοντά στον Άη Γιώργη, ανακαλύπτουν τη σορό του άτυχου 66χρονου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα τέλος στην αγωνία. Το πιο ανεπιθύμητο «φινάλε» για την οικογένειά και τους οικείους του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εδώ ήταν τόσες μέρες ο Τζώρτζης Σεφέρογλου (photos) <<

Οι τελευταίες στιγμές και ο... μοιραίος θάνατος

Όλα δείχνουν ότι η άνοια που ταλαιπωρούσε τον αδικοχαμένο συνταξιούχο γιατρό από την Αθήνα, έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος βρέθηκε εντός της στέρνας σε καθιστή στάση προσπαθώντας ενδεχομένως να δροσιστεί, μιας και είχε αφαιρέσει κάποια από τα ρούχα του.

Η ιατροδικαστική μελέτη αναμένεται να δείξει τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία και να αποκλείσει κάθε σενάριο για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή. Πάντως, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος με άνοια και χωρίς τα φάρμακά του, με τις θερμοκρασίες να χτυπούν κόκκινο και χωρίς τροφή και νερό, είναι στοιχεία που συγκλίνουν στο γεγονός ότι… ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Τα συλλυπητήρια και η συμπαράσταση στην οικογένεια του, είναι το λιγότερο που μπορούμε να εκφράσουμε για τον χαμό του, από την ομάδα του neakriti.gr...

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News