default-image

Ο γιος "ανακάλυψε" video που δείχνει τον αγνοούμενο πατέρα

Κρήτη
Ο γιος "ανακάλυψε" video που δείχνει τον αγνοούμενο πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ελπίδα ότι ο Τζώρτζης Σεφέρογλου να κινείται κάπου στο Ηράκλειο ,ο γιος του Ηλίας, ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα και θεωρείται ότι δείχνουν τον αγνοούμενο άνδρα να κινείται σε δρόμο το απόγευμα της Δευτέρας οπότε και χάθηκε στην περιοχή του Μασταμπά.

Ο γιος του αναρτώντας το βίντεο σχολιάζει χαρακτηριστικά «Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ όπως ακριβώς ήταν κάποιες ώρες μετά την εξαφάνισή του!ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πόλο μπλουζάκι, ΜΠΛΕ Βερμούδα, ΚΑΦΕ πέδιλα! Μπορεί να βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ στην ΚΡΗΤΗ!»

Ανακάλυψε μόνος το video

Όπως είπε ο Ηλίας Σεφέρογλου μιλώντας στο neakriti.gr "Κάνω τη δική μου έρευνα και ρωτώντας στη γειτονιά με βοήθησε ο περιπτεράς να καταλήξω σε ένα σπίτι το οποίο κατέγραψε με την κάμερα που διαθέτει τις κινήσεις του πατέρα μου. Η εικόνα είναι από την οδό Μνησικλή στο Μασταμπά το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά την εξαφάνισή του. Δυστυχώς δεν εμφανίζεται να ζητάει βοήθεια από κάποιον. Προσπαθώ να "ακολουθήσω" την πορεία του μέσω των καμερών".

Ο γιος του αγνοούμενου κάνει έκκληση σε όλη την Κρήτη να επικοινωνήσει μαζί του όποιος έχει αντιληφθεί το παραμικρό ή διαθέτει υλικό από κάμερα που να αποτυπώνει τον 70χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές περιοχές του Ηρακλείου «χτένισαν» ήδη δυνάμεις της ΕΜΑΚ, άνδρες της Ασφάλειας και των ΤΑΕ με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού προς αναζήτηση του 70χρονου που αγνοείται από τη Δευτέρα. Μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ ήταν και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος Ελπίδα, ενώ και από αέρος ζητήθηκε ελικόπτερο ως συνδρομή στις έρευνες που δυστυχώς δεν απέδωσαν καρπούς.

Άφαντος από τη Δευτέρα

Η οικογένεια του Γιώργου Σεφέρογλου δήλωσε την εξαφάνισή του από την περιοχή του Μασταμπά τη Δευτέρα. Ήδη έχει εκδοθεί "silver alert" με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του κ. Τζώρτζη όπως τον αποκαλούν καλώντας όποιον γνωρίζει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Εξάλλου, όσοι τον έχουν δει ή ξέρουν κάτι σχετικό με την εξαφάνισή του μπορούν να καλούν στον αριθμό 1065, καθώς και στο κινητό τηλέφωνο 6972/273.925

Αγωνία για τη 19χρονη

Αγωνία προκαλεί και η υπόθεση 19χρονης κοπέλας από την Χρυσοπηγή, της οποίας τα ίχνη έχει χάσει η οικογένειά της από την περασμένη Τρίτη.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News