Ειδήσεις

Που είδαν τον 70χρονο αγνοούμενο - "Χτένισαν" το Ηράκλειο

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο Γιώργο Σεφέρογλου με τις αρχές να «χτενίζουν» πολλές περιοχές του Ηρακλείου με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, «Ελπίδα». Μαρτυρίες ότι ο 70χρονος εθεάθη σε διαφορετικά σημεία.

«Χτένισαν» πολλές περιοχές του Ηρακλείου δυνάμεις της ΕΜΑΚ, άνδρες της Ασφάλειας και των ΤΑΕ με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού προς αναζήτηση του 70χρονου Γιώργου Σεφέργολου που αγνοείται από τη Δευτέρα. Μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, «Ελπίδα».

Στις εικόνες του neakriti.gr αποτυπώθηκαν καρέ - καρέ οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Κορακοβούνι. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο ρέμα, ωστόσο μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο 70χρονος εθεάθη την Τρίτη στο σημείο, χωρίς η αναζήτηση να έχει αποδώσει "καρπούς".

Που είδαν τον 70χρονο

Μια ακόμα μαρτυρία -που θεωρείται αξιόπιστη- κινητοποίησε τις αρχές αφού πολίτης υποστηρίζει ότι είδε τον αγνοούμενο στην περιοχή της «Όασης», στη συμβολή με την Κνωσού.

Άλλες μαρτυρίες ανέφεραν ότι εθεάθη στον Κούλε, ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για τον 70χρονο.

Άφαντος από τη Δευτέρα

Η οικογένεια του Γιώργου Σεφέρογλου δήλωσε την εξαφάνισή του από την περιοχή του Μασταμπά τη Δευτέρα. Ήδη έχει εκδοθεί "silver alert" με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του κ. Τζώρτζη όπως τον αποκαλούν καλώντας όποιον γνωρίζει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Εξάλλου, όσοι τον έχουν δει ή ξέρουν κάτι σχετικό με την εξαφάνισή του μπορούν να καλούν στον αριθμό 1065, καθώς και στο κινητό τηλέφωνο 6972/273.925

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια