Ειδήσεις

Έρευνες από παντού για τον κ. Τζώρτζη Σεφέρογλου (ηχητικό)

Συνεχίζονται στο Ηράκλειο οι αγωνιώδης προσπάθειες της οικογένεια και των φίλων του κ. Τζώρτζη Σεφέρογλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μασταμπά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας κι έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Στο τρίτο πλέον 24ωρο από των ερευνών και με την αστυνομία να συμμετέχει και επίσημα πια αλλά και με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο γιός του μίλησε στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη, απευθύνοντας δραματική έκκληση σε όποιον δει έναν ηλικιωμένο με πορτοκαλί μπλούζα να περιφέρεται σε οπουδήποτε σημείο του δήμου Ηρακλείου να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο γιός του κ. Τζώρτζη Σεφέρογλου, Ηλίας Σεφέρογλου, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο πατέρας του εθεάθη στην περιοχή του Κορακοβουνίου, στη πλατεία Συνάνη και στην ευρύτερη περιοχή του Μασταμπά.

Όπως είπε, ο 66χρονος άνδρας πάσχει από άνοια κι είναι πολύ πιθανό στη σύγχυση του πάνω να μιλά ιταλικά καθότι είναι δίγλωσσος. Όπως ανέφερε ο γιός του άτυχου ηλικιωμένου, ο πατέρας του όταν χάθηκε ήταν μεν ξυρισμένος ωστόσο σήμερα μετά από 3 ημέρες ενδέχεται να έχουν φυτρώσει μούσια. Επίσης τα γυαλιά οράσεως του τα φορούσε όταν εξαφανίστηκε όμως είναι πολύ πιθανό να τα έχει χάσει.

«Παρακαλώ όλο τον κόσμο που μας ακούει, ξέρω ότι είναι πολλοί στο Ηράκλειο αυτοί που έχουν ανάγκη από βοήθεια, ένας από αυτούς κι ο πατέρας μου. Ας τους δούμε πιο προσεκτικά.», ανέφερε.

Όσοι έχουν δει τον 66χρονο ή ξέρουν κάτι σχετικό με την εξαφάνισή του μπορούν να καλούν στο 100, στο κινητό τηλέφωνο 6972/273.925.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί και το Silver Alert , συνεπώς όποιος τον δει μπορεί να επικοινωνήσει και με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Σχόλια