Ειδήσεις

Όταν ο Χαρούλης "συνάντησε" μουσικά τον πατέρα του (video)

Στιγμές συγκίνησης στο Αρκαλοχώρι όταν ο Γιάννης Χαρούλης κάλεσε επί σκηνής τον αγαπημένο του πατέρα Μανώλη.

Στιγμές συγκίνησης και φορτισμένη ατμόσφαιρα την Τετάρτη στο Αρκαλοχώρι που "βούλιαξε" από κόσμο καθώς εκατοντάδες Κρητικοί θέλησαν να απολαύσουν το μοναδικό μουσικό ταξίδι του Γιάννη Χαρούλη.

Τα μάτια βούρκωσαν και οι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ο Κρητικός ερμηνευτής με τη χαρακτηριστική χροιά, κάλεσε επί σκηνής τον αγαπημένο του πατέρα Μανώλη.

Ήχοι που "έδεσαν" αρμονικά... πατέρας και γιος που έγιναν "ένα" σε μια συγκινητική μουσική "συνάντηση", όπως αποδεικνύει το βίντεο.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Εξομολόγηση μετά από 30χρόνια

Σε φορτισμένο κλίμα τον προσφώνησε « πρώτο του δάσκαλο» και  εξομολογήθηκε κάτι που δεν του είχε ποτέ εδώ και 30 χρόνια…Ο Γιάννης Χαρούλης ανέφερε πως είναι βέβαιος ότι ο πατέρας του έμαθε  μαντολίνο για να μυήσει κι εκείνον στη μουσική της Κρήτης… Εάν η εκτίμησή του είναι σωστή, αποδείχθηκε σοφή κίνηση, αφού ο μπαμπάς κατάφερε σταδιακά να «πλάσει» έναν από τους πιο ταλαντούχους σήμερα καλλιτέχνες του νησιού μας.

Ο Γιάννης Χαρούλης ταξίδεψε μουσικά τους θεατές

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Η μουσική συνάντηση πατέρα και γιου έκανε πολλούς θεατές να «λυγίσουν» και να χειροκροτήσουν θερμά τους πρωταγωνιστές επί σκηνής.

Η συναυλία στο Αρκαλοχώρι

Ο καλλιτέχνης ακούραστος χάρισε μια μοναδική μουσική βραδιά ερμηνεύοντας πολιά και νέα τραγούδια από τις 22.00 το βράδυ έως τη 01:30. Μια βραδιά του Αυγούστου, που θα θυμούνται για καιρό όσοι την απήλαυσαν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια