Ειδήσεις

ΣΟΚ: "Τρελή" πορεία ΙΧ που παρέσυρε στύλο και ελιά στο Μοχό

Μια κοπέλα έζησε τον εφιάλτη όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που ακολούθησε τρελή "πορεία" στη διασταύρωση Χερσονήσου - Μοχού. Δύσκολος ήταν ο απεγκλωβισμός της από το αυτοκίνητο.

Λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη νεαρή κοπέλα στη διασταύρωση Χερσονήσου - Μοχού στο Ηράκλειο. Το ΙΧ ακολούθησε "τρελή" πορεία βγαίνοντας εκτός δρόμου...παρέσυρε ολόκληρο πίνακα της ΔΕΗ μαζί με τον στύλο , ένα δέντρο ελιάς και τρεις μπάρες του δρόμου!

Εφιάλτης για την οδηγό

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 4 ξημερώματα Πέμπτης όταν, άγνωστο πως, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και τραυματίστηκε καθώς ήταν αδύνατο να βγει από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Οι εικόνες μάλιστα μαρτυρούν την απίστευτη πορεία του αυτοκινήτου που βρέθηκε να έχει ανατραπεί ενώ ο αερόσακος ενεργοποιήθηκε.

Είχε εγκλωβιστεί στο πόδι

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της οδηγού . Οι άνδρες της ΕΜΑΚ δυσκολεύτηκαν στον απεγκλωβισμό καθώς το σώμα της κοπέλας είχε "σφηνώσει" και συγκεκριμένα το πόδι της στα πετάλια.

Τελικά η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και λίγο αργότερα η τραυματίας μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια