default-image

Μετά το καλοκαίρι η εκδίκαση της υπόθεσης των τριών Σέρβων

Κρήτη
Μετά το καλοκαίρι η εκδίκαση της υπόθεσης των τριών Σέρβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τελικά η υπόθεση των τριών Σέρβων, οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν προ ολίγων ημερών με μαχαίρι εναντίον οδηγού ταξί στη Χερσόνησο. Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναβλήθηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν ήταν έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση για τον 54χρονο οδηγό ταξί, Γιώργος Μπελαντάκη που φέρεται να έπεσε θύμα μαχαιρώματος και ξυλοδαρμού από τους τρεις τουρίστες.

Ο κ. Μπελαντάκης μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι κινδύνευσε η ζωή του, περιγράφοντας αναλυτικά την επίθεση. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος των Σέρβων, Νίκος Παπαδαντωνάκης αποκάλυψε ότι οι εντολείς του συνεχίζουν να κρατούνται χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση σε βάρος τους, έχοντας υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία για πράξεις που ο ίδιος ο Εισαγγελέας χαρακτήρισε ως πλημμελήματα.

Ο 54χρονος οδηγός ταξί εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έχοντας στο κεφάλι του εμφανή τραύματα. «Ο ένας μου έβαλε τρικλοποδιά και με έριξε κάτω. Με κρατούσε με κεφαλοκλείδωμα βάζοντας μου το μαχαίρι στο λαιμό, ενώ οι άλλοι δύο με κλωτσούσαν στο πρόσωπο» είπε ο κ. Μπελαντάκης, προσθέτοντας ότι οι Σέρβοι «τον χτυπούσαν στα πλευρά με ένα μαχαίρι σαν αυτά που έχουν στα εστιατόρια με αποτέλεσμα να μου σακατέψουν τα πλευρά». 

"Αφάνταστη ταλαιπωρία, δεν ξέρουν πότε θα τους αφήσουν"

Πάντως, την Δευτέρα στα δικαστήρια, έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων προκειμένου να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον κ. Μπελαντάκη. «Φεύγουμε το πρωί για τη δουλειά χωρίς να ξέρουμε αν το μεσημέρι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας» δήλωσε με νόημα στη «Νέα Κρήτη» ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί Ηρακλείου, Γιώργος Τζενάκης. Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος ζήτησε να ληφθεί υπόψη από τη Δικαιοσύνη τόσο η ιατροδικαστική εξέταση, όσο

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος - Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News