default-image

Συζήτηση της ΕΠΣΗ με Τριτωνία και αποφάσεις Δ.Σ.

Αθλητισμός
Συζήτηση της ΕΠΣΗ με Τριτωνία και αποφάσεις Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηρακλείου συνεδρίασε σήμερα και ένα από τα βασικά ζητήματα ήταν η ακρόαση που είχε ζητήσει η Τριτωνία για το θέμα της ανόδου στην Α2 κατηγορία.

Ουσιαστικά ξεκαθαρίστηκε ότι είναι θέμα ΕΠΟ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό η ομάδα του Αστριτσίου να κινηθεί νομικά.

Από κει και πέρα, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις, καθώς Γαρίπα και Νέοι Μινωικής έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Β' ΕΠΣΗ, ενώ συζητήθηκε ακόμη ο καταρτισμός των ομίλων και το εφετινό Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

*Για την Γ' Κατηγορία δόθηκε παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της κλήρωσης και η νέα ημερομηνία έναρξης της Γ' Κατηγορίας.

*Μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να διεξαχθεί την φετινή περίοδο με δύο ομίλους των 14 ομάδων η Β' Κατηγορία. Δικαίωμα συμμετοχής αποκτούν από την Γ' ΕΠΣΗ η Γαρίπα και οι Νέοι Μινωικής για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 28 συνολικά ομάδων, καθώς 26 δήλωσαν συμμετοχή. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:30 στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί ο γεωγραφικός διαχωρισμός των ομίλων (ανατολικά-δυτικά νομού Ηρακλείου) και η κλήρωση για τις ομάδες με έδρα στην πόλη του Ηρακλείου.

*Η έναρξη της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα γίνει στις 3-4 Σεπτεμβρίου.

*Θα διεξαχθεί αγώνας Super Cup ΕΠΣΗ ανάμεσα στον πρωταθλητή Α1 Κατηγορίας ΠΟΑ και τον Κυπελλούχο ΕΠΣΗ, Ηρόδοτο. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Super Cup.

*Αποφασίστηκε να προκηρυχθούν θέσεις για δύο Ενωσιακούς προπονητές ΕΠΣΗ, Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της προκήρυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News