default-image

Έκλεβαν από πριόνια και σίδερα εως βαρέλια αξίας 15.800 ευρώ

Κρήτη
Έκλεβαν από πριόνια και σίδερα εως βαρέλια αξίας 15.800 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχαν ρημάξει την Ιεράπετρα δύο άνδρες , ένας 34χρονος και ένας 36χρονος, οι οποίοι έκλεβαν από ξυλόσομπα, σίδερα και βαρέλια, εως και εξωλέμβια μηχανή ! Βρίσκονται πίσω από 8 κλοπές με συνολική λεία ανέρχεται στις 15.800 ευρώ.

Το μεσημέρι της Κυριακής σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας αφαίρεσαν από αποθηκευτικό χώρο 52χρονου φορτώνοντας σε ΙΧ τα κλεμμένα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 34χρονος με τον 36χρονο από τις 22.04.2016 έως και την 17.07.2016 είχαν διαπράξει ακόμα επτά κλοπές σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας.

Βρίσκονται "πίσω" από 8 κλοπές

Αναλυτικότερα, αφαίρεσαν σπίτια, αποθηκευτικούς και αυλές, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση), εργαλεία (φαλτσοπρίονο, κινητή πλάνη, ρούτερ, δραπανοκατσάβιδο με τα παρελκόμενα του, ποτιστική μηχανή, οικοδομικές τάβλες, 10 ρολά ασφαλτόπανο, 100 στύλους περίφραξης, 10 κουλούρες γαλβανιζέ πλέγμα), δύο κλιματιστικά, μπαταρίες, 100 κιλά αλουμινίου, 100 λίτρα οίνο και διάφορα άλλα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 15.800 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News