default-image

Δημοτικό πάρκινγκ.... μας φάγαν τα σκουπίδια και τα σκοτάδια

Κρήτη
Δημοτικό πάρκινγκ.... μας φάγαν τα σκουπίδια και τα σκοτάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τετριμμένο "μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις" ταιριάζει κουτί στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Η εικόνα αυτή είναι ένα μόνο μικρό κομμάτι από τη συνολική εικόνα του δημοτικού πάρκινγκ στην Καινούρια Πόρτα.

Ένα πάρκινγκ που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών για στάθμευση. Μέχρι εδώ είμαστε καλά.

Τα άσχημα ξεκινούν όταν πρόκειται να μιλήσουμε για την καθαριότητα, για τα σκουπίδια που είναι παντού, για την έλλειψη φωτισμού τις βραδινές ώρες.

Όσον αφορά στα σκουπίδια η ευθύνη μοιράζεται. Ανάμεσα στους ασυνείδητους πολίτες που απλά τα πετούν όπου βρουν και γεμίζουν τον κόσμο όλο και ανάμεσα στο Δήμο που δεν φροντίζει πιο εντατικά να καθαρίζει την βρώμικη πόλη μας.

Όσον αφορά δε στο νυχτερινό φωτισμό, αυτός είναι σχεδόν ανύπαρκτος, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το πάρκινγκ για στάθμευση από όταν πέσει το σκοτάδι και έπειτα.

Δεδομένου οτι απέναντι στο Κηποθέατρο Καζαντζάκης πραγματοποιούνται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου που τις παρακολουθούν εκατοντάδες κόσμου, όφειλε ο Δήμος να έχει τακτοποιήσει το ζήτημα του φωτισμού.

Στη ράμπα εισόδου- εξόδου δεν υπάρχει ψήγμα φωτός οπότε ένα ατύχημα είναι απλά θέμα χρόνου. Δύσκολη η κατάσταση και κάτω στο χώρο στάθμευσης, όπου τα αχνά φώτα στα τείχη ούτε εικόνα καθαρή σου δίνουν για να εντοπίσεις το αυτοκίνητο σου, ούτε είναι ικανά να αποτρέψουν άλλου είδους δραστηριότητες περίεργες και επικίνδυνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News