default-image

Αναχωρεί για Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Αναχωρεί για Καϊμακτσαλάν ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την συμπλήρωση της σημερινής 6ης ημέρας προπονήσεων, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προετοιμασίας του Εργοτέλη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Η ομάδα αναχωρεί απόψε για το Καϊμακτσαλάν όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ κατά τη διάρκεια παραμονής της στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο έως τις 13 Αυγούστου θα δοθούν φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Η αποστολή της ομάδας, της οποίας ηγείται ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Κουτσάκης, αποτελείται από 31 άτομα.

Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τον επικεφαλής Γιάννη Χατζηνικολάου και τους Γιάννη Τάτση, Αντώνη Τσικάκη και Γιάννη Ζαλαώρα, ενώ το ιατρικό τιμ εκπροσωπούν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Δαριβιανάκης και ο φροντιστής Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι 23: Σέρχιο Λέαλ, Μανώλης Στεφανάκος, Άλκης Δημήτρης, Γιάννης Καραλής, Άγγελος Ζουμπουλάκης, Νίκος Κατσικοκέρης, Τάσος Τσουμάγκας, Τάσος Ρουσάκης, Τάσος Καντούτσης, Δημήτρης Κοιλιάρας, Μηνάς Τζανής, Κώστας Γαρεφαλάκης, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Παναγιώτης Σαβουϊδάκης, Γιώργος Λυδάκης, Βασίλης Βογιατζής, Νίκος Σηφάκης, Γιώργος Μανουσάκης, Γιώργος Στρατάκης, Κέβιν Τσακάνι, Γιώργος Πολυχρονάκης, Ηρακλής Χρηστάκης και Δαυίδ Μπερουασβίλι.

Οι Γιώργος Χανιωτάκης και Ζαν Κούρτι θα παραμείνουν στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News