default-image

Tα απίθανα γίνονται πιθανά στο Make Over!

Γυναίκα & παιδί
Tα απίθανα γίνονται πιθανά στο Make Over!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MAKE OVER by slim way το Σαββατοκύριακο στις 19:50 το βράδυ στην ΚΡΗΤΗ ΤV με την Αναστασία Μπιτζιλέου να κρύβει εκπλήξεις και μοναδικές συγκινήσεις.

Η Αναστασία και η επιστημονική ομάδα του Slim way ολοκληρώνουν το φετινό κύκλο εκπομπών και σας αποχαιρετούν με ένα μεγάλο γεγονός! Παρουσιάζουν το 6ο make over στην σειρά το οποία είχε τεράστια επιτυχία, δείτε την Χρυσή Γιαννακάκη την 27χρονη κοπέλα εμφανώς αλλαγμένη να εκμυστηρεύεται την εμπειρία της και το ταξίδι ομορφιάς που έζησε σε λιγότερο από ένα μήνα.

Κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκορ των προηγούμενων make over της εκπομπής καθώς έχασε συνολικά 62,5 πόντους και 6,5 κιλά! Αναπτερωμένη και ανανεωμένη όσο ποτέ δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δείχνει την χαρά της!

Μια μανούλα μικρή σε ηλικία που έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και τα θέματα αισθητικής που αντιμετώπιζε και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο πολύ έχει αλλάξει.

Ένα επεισόδιο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά και στις δυνατότητες σας… τα απίθανα γίνονται πιθανά τελικά!

Στην τελική εμφάνιση της Χρυσής βοήθησαν το κομμωτήριο Ανανέωση Ma.Ster. team coiffure, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Μαρία Δρετάκη, την επιμέλεια του ντυσίματος είχε το κατάστημα Άνεση, το μακιγιάζ το επιμελήθηκε η Δήμητρα Αρμενάκη όπως και το μανικιούρ έγινε από τηνKryolan Crete.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και δίνουμε συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο πολυδύναμο κέντρο αδυνατίσματος και αισθητικής SlimWayκαι ιδιαίτερα στην Maria Manassaki!

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης σας στο τελευταίο επεισόδιο make over που πλημμυρίζει από χαρά και ομορφιά στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News