Ειδήσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ξένοι επενδυτές θέλουν να αγοράσουν τον ΟΦΗ

Το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στα διοικητικά του ΟΦΗ έχουν δείξει επενδυτές από το εξωτερικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τη διοικούσα επιτροπή του ηρακλειώτικου σωματείου.

Σε περίπου μία ώρα έχει προγραμματιστεί μάλιστα συνάντηση με τους δικηγόρους των επενδυτών, η χώρα προέλευσης των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Άγγλους ή Αυστραλούς).

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ φαίνεται ότι είναι μοιρασμένη στα δύο καθώς κάποιοι βλέπουν με θετικό μάτι τους επενδυτές και κάποιοι όχι.

Οι καιροί άλλωστε είναι περίεργοι και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμφέροντα ή ποια πρόσωπα μπορεί να κρύβονται πίσω από ένα τέτοιο ενδιαφέρον.

Το ενδιαφέρον, το οποίο πλέον παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή, δεν είναι τωρινό καθώς η πρώτη επαφή είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα «εσωτερικά» των διοικούντων έχει συζητηθεί και έχει γίνει μία πρώτη διερεύνηση προκειμένου να γίνει μία σωστή αξιολόγηση. Η παρουσία σήμερα στο Ηράκλειο αντιπροσωπίας της εταιρίας ξένων συμφερόντων που έχει δείξει το ενδιαφέρον δείχνει ότι το θέμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο και πλέον όλοι περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα.

Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπάρξει επίσημη θέση από την πλευρά του ΟΦΗ.

Σχόλια