default-image

Λ.Πετράκης: Λύση για τον τουρισμό η στροφή στους Έλληνες

Κρήτη
Λ.Πετράκης: Λύση για τον τουρισμό η στροφή στους Έλληνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ κατηγορώ του προέδρου του συλλόγου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Λευτέρη Πετράκη στο Ράδιο 9,84, για την πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού  και τις επιλογές των επιχειρηματιών που αντί να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον Ελληνικό τουρισμό, αποκλείουν  τους Έλληνες λόγω πολύ υψηλού κόστους και φέρνουν κόσμο αμφιβόλου ποιότητας από το εξωτερικό με ελάχιστα ευρώ για πενθήμερες και επταήμερες διακοπές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αφορμή τα επεισόδια με την επιθετική συμπεριφορά τουριστών που καταγράφονται και στη Χερσόνησο οι οποίοι αρνούνται να πληρώσουν για τη μεταφορά, τη διατροφή και τη διασκέδαση τους.

''Αποτυχία οι επιλογές, όταν για 5νθήμερες και 7ημερες φέρνουν κόσμο έναντι 158 ευρώ κι αφήνουν απέξω από την τουριστική πίτα ένα ποιοτικό και καλοπληρωτή επισκέπτη που είναι ο Έλληνας'' επισημαίνει.

Εντωμεταξύ, την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων , απειλή εξύβρισης και δόλιας αποδοχή παροχών αντιμετωπίζουν πλέον οι τρείς Σέρβοι - δύο 21χρονοι και ένας 30χρονος- οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν την Πέμπτη σε έναν ταξιτζή στη Χερσόνησο και τραυμάτισαν συναδέλφους του, μετά την άρνηση του ενός εξ αυτών να καταβάλει το κόμιστρο της μεταφοράς του.

''Οι ίδιοι και τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκαλέσει κι άλλες φασαρίες καθώς απαιτούσαν τη τζάμπα μεταφορά τους, προσθέτει ο κος Πετράκης .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News