Ειδήσεις

Ο γιατρός του Βενιζελείου που πήρε 10.560€ χωρίς να δουλέψει

Δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία του γιατρού ο οποίος κατηγορείται ότι πληρωνόταν από το Βενιζέλειο αλλά εργαζόταν στην Αγγλία. Διερευνάται η πιθανότητα συγκάλυψης της υπόθεσης.

Τη φωτογραφία του γιατρού ο οποίος κατηγορείται ότι για 7 μήνες πληρωνόταν από το Βενιζέλειο νοσοκομείο αλλά δούλευε στην Αγγλία, δημοσιοποίησε ο Alpha υποστηρίζοντας ότι χειρουργός έβγαλε 10.560€ για υπηρεσίες που δεν προσέφερε ποτέ στο νοσοκομείο.

Να αποδοθούν, σε όσους έχουν, ευθύνες σχετικά με την υπόθεση του γιατρού που για επτά περίπου μήνες πληρωνόταν ως εργαζόμενος στο Βενιζέλειο αλλά ουδέποτε είχε εμφανιστεί,  ζητούν οι εργαζόμενοι που μετά την γνωστοποίηση του θέματος, δηλώνουν απογοητευμένοι από τον χειρισμό της υπόθεσης, την ώρα που οι ελλείψεις σε επίπεδο γιατρών και νοσηλευτών όπως λένε είναι τραγικές.

Ζητούν να αποδοθούν ευθύνες

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις μέσα στα νοσοκομεία και πώς διατίθενται τα λιγοστά χρήματα που φτάνουν στην υγεία από το δημόσιο.

Ο γιατρός για επτά περίπου μήνες, μέχρι τον Φεβρουάριο που παραιτήθηκε πληρωνόταν κανονικά και ενώ οι προσλήψεις γιατρών στο νοσοκομείο ήταν από ελάχιστες έως ανύπαρκτες αν και οι ανάγκες ήταν και είναι τραγικές όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων  που αγνοούσε την υπόθεση και τη πληροφορήθηκε από τη δημοσιοποίησή της

Διερευνάται η πιθανότητα συγκάλυψης

Όπως εξήγησε ο διοικητής του νοσοκομείου έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα, καθώς επίσης διερευνώνται και η πιθανότητα συγκάλυψης της υπόθεσης, που θα σημάνει εκτός από την επιβολή επιστροφής των χρημάτων από τον γιατρό, κυρώσεις και για όποιον γνώριζε και δεν φρόντισε να χειριστεί το θέμα όπως προβλεπόταν.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

Σχόλια