default-image

Δείτε πού ανοίγουν 2 θέσεις ειδικευμένων γιατρών στην Κρήτη

Κρήτη
Δείτε πού ανοίγουν 2 θέσεις ειδικευμένων γιατρών στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκήρυξη για δύο θέσεις ειδικευμένων γιατρών του ΕΣΥ εξέδωσε η 7η ΥΠΕ Κρήτης. Οι θέσεις αφορούν Επιμελητές Β' Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής για τα Κέντρα Υγείας Περάματος και Κισσάμου αντίστοιχα.

1. Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ ειδικότητας ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ του Π.Ε.Δ.Υ. - Κ.Υ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

2. Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ ειδικότητας ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ του Π.Ε.Δ.Υ. - Κ.Υ. ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Η αίτηση - δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, εις τριπλούν, έως και τις 16-8-2016.

Αιτήσεις - Δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, εις τριπλούν, στην Κεντρική Υπηρεσία της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης στην ταχυδρομική Δ/νση:

3ο  χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Μοιρών, Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αιτήσεις - δηλώσεις που υποβάλλονται μετά την λήξη της ως άνω προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μίας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση-δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης (τηλ.: 2813404443).

Το Γ.Ν. Ρεθύμνου προκήρυξε την πλήρωση μίας(1) επί θητεία θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Ουρολογίας στο βαθμό του Διευθυντή.

Η Αίτηση - Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου εις τριπλούν,  έως και τις 17 Αυγούστου 2016.

Αιτήσεις - δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, εις τριπλούν, στη Γραμματεία του Νοσοκομείου στη ταχυδρομική διεύθυνση:

 «Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Τρανταλλίδου 17, ΤΚ 74132, Ρέθυμνο ». Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αιτήσεις - δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μιας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση-δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο : 28310-87260.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις θέσεων υπάρχουν και μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News