Ειδήσεις

Τρόμος για ταξιτζή που μαχαίρωσαν εν ψυχρώ στην κοιλιά

Εφιάλτης για ταξιτζή στη Χερσόνησο ο οποίος μαχαιρώθηκε από παρέα τουριστών. Εκτός από το σοκ που υπέστη νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιά, ενώ τραυματίστηκαν και συνάδελφοί του.

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το μεροκάματο για έναν οδηγό ταξί στη Χερσόνησο οποίος έκανε τη συνηθισμένη κούρσα μεταφέροντας τουρίστες χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι θα κινδύνευε η ζωή του. Στη διάρκεια της βάρδιάς του βίωσε τον απόλυτο τρόμο αφού βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με μαχαιριές στην κοιλιά από Σέρβους τουρίστες όπως καταγγέλλεται.

Στις 9 το πρωί της Πέμπτης τίποτα δεν προμήνυε ότι ο Σέρβος τουρίστας που μετέφερε σε μια κοντινή απόσταση στη Χερσόνησο ,μετά την κούρσα, θα επέστρεφε στη συνέχεια με απειλητικές διαθέσεις και ένα αρρωστημένο σχέδιο .

Eπέτρεψε με την παρέα και τον μαχαίρωσαν

Όπως τόνισε ο πρόεδρος συλλόγου ιδιοκτητών ταξί Χερσονήσου Λευτέρης Πετράκης στο neakriti.gr « όπως ενημερώθηκα, όταν ο συνάδελφος μετέφερε τον τουρίστα στον προορισμό του, του απάντησε ότι δεν έχει να τον πληρώσει. To νέο μαθεύτηκε στην πιάτσα και έτσι οι άλλοι ταξιτζήδες διαπληκτίστηκαν με τον τουρίστα. Ο ίδιος έφυγε, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε με φίλους του και τα τρία συνολικά άτομα επιτέθηκαν με μαχαίρι στον ταξιτζή».

Τραυματίστηκαν κι άλλοι ταξιτζήδες

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν κι άλλοι ταξιτζήδες που έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν το συνάδελφό τους.

Ο ταξιτζής πέρα από το ισχυρό σοκ που υπέστη από την σοβαρή περιπέτεια που βίωσε, δέχτηκε τραύμα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία.  Οι φερόμενοι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν, ενώ οι συνάδελφοι του ταξιτζή κατέθεσαν για τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Βγάζουν μαχαίρι μέρα - μεσημέρι

Οι οδηγοί δηλώνουν ότι κάθε μέρα εκτελούν με φόβο ιδιαίτερα τα νυχτερινά δρομολόγια αφού κυκλοφορούν συχνά ύποπτοι πελάτες αλλά και νεαροί που υπό την επήρεια  αλκοόλ επιστρατεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη μαχαίρια ή χρησιμοποιούν τη βία. Αυτή τη φορά όμως η οργή ξεχειλίζει αφού οι θρασύτατοι δράστες έβγαλαν μαχαίρι μέρα - μεσημέρι.

Αρνούνται να πληρώσουν

Όπως σημειώνει ο κ.Πετράκης «δεν υπάρχει περίπτωση να μπει το διαχωριστικό στα ταξί για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το θέμα είναι η ποιότητα του τουρισμού που έχουν φέρει στην Κρήτη. Θα κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Μάλιστα εγώ προσωπικά μετέφερα τις προηγούμενες μέρες μια παρέα τουριστών και όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο έγιναν "καπνός" για να μην πληρώσουν κούρσα των 7 ευρώ…»

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια