default-image

Στροφή με επικίνδυνο "σασπένς" σε γειτονιά του Ηρακλείου

Κρήτη
Στροφή με επικίνδυνο "σασπένς" σε γειτονιά του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδήγηση μετά φόβου Θεού και Πίστεως, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την καθημερινότητα διερχόμενων οδηγών αλλά και περαστικών στην οδό Εθνομαρτύρων στο Ηράκλειο.

Μια στροφή που βρίσκεται ακριβώς στον περίβολο σπιτιού και θα έπρεπε προ πολλού να έχει αποκατασταθεί ως προς την ορατότητα από τα δύο ρεύματα, ελοχεύει πολύ σοβαρούς κινδύνους.

Το neakriti.gr, αποθανάτισε καρέ καρέ το ξαφνικό πέρασμα δύο αυτοκινήτων που ερχόμενα από την Ούλαφ Πάλμε στην Εθνομαρτύρων είχαν αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα! Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε πεζός από το σημείο, διαφορετικά θα κάναμε λόγο για σοβαρό ατύχημα! Από την μία οι οδηγοί δεν μπορούν να υπολογίσουν εύκολα την κλίση σε συνδυασμό με την ταχύτητα και από την άλλη όσοι περνούν βλέπουν... το "χάρο" με τα μάτια τους.

Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο neakriti.gr, παραδέχονται πως τα τελευταία χρόνια έχουν δει να συμβαίνουν τραγικά περισταστικά, ενώ παρά τις εκκλήσεις στις Αρχές δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα.

"Όλος ο κόμβος, πρέπει να αλλαξεί! Και να κάνουν κάτι με τις λακκούβες και τα φρεάτια! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν βρέχει. Εκτός της μηδενικής ορατότητας από την βροχή, τα νερά φτάνουν το μισό μέτρο. Είναι αδύνατο να περάσει πεζός", παραδέχεται κύριος που βρέθηκε εκεί κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σημείο είναι ένα από τις "νεκρές" ζώνες της πόλης, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που πραγματικά μια Δημοτική Αρχή ασχολήθηκε μαζί του. Μήπως θα έπρεπε κάποιος να σκύψει πάνω από αυτό, προτού θρηνήσουμε θύματα;

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News