default-image

Μπλάζιτς... αγνοείται για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Μπλάζιτς... αγνοείται για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ άφιξη του Μάρκο Μπλάζιτς στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, πήρε όπως όλα δείχνουν εκ νέου αναβολή, που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε… ματαίωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κανονίσει τα πάντα (εισιτήρια κτλ), όμως για άλλη μια φορά ο Σέρβος μέσος δε θα μπει στο αεροπλάνο (εκτός αν έρθουν τα πάνω-κάτω).

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των Κρητικών, που θεωρούν ότι τα συνεχόμενα… τερτίπια από την πλευρά του παίκτη γίνονται για κάποιο λόγο. Άλλωστε, δεν είναι πρώτη φορά που είναι έτοιμοι να «κλείσουν» το θέμα και τυπικά, αλλά κάτι προκύπτει που ανατρέπει τα δεδομένα.

Όλα δείχνουν ότι το… ναυάγιο είναι προ των πυλών, καθώς ζυγίζουν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και προκύπτουν ερωτηματικά κατά πόσο ο Μπλάζιτς επιθυμεί την συνεργασία. Έτσι, στον ΟΦΗ δε δείχνουν διατεθειμένοι να ασχοληθούν άλλο, εκτός αν υπάρξει επικοινωνία, που θα δώσει πολύ πειστικές απαντήσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ταυτόχρονα υπάρξει ταξίδι… αστραπή προς το Ηράκλειο.

Τόσο η παραπάνω υπόθεση, αλλά και αυτή του Μίκιτς (που τώρα δεν είναι στην πρώτη γραμμή), σχετίζονται με την απόκτηση φορ, αλλά και την αναμονή για τον Έλτον Καλέ. Στη Football League επιτρέπονται μέχρι πέντε ξένοι στην 11αδα και είναι… πολυτέλεια να υπάρχει ένας ακόμη ενδεκαδάτος στον πάγκο. Ο ΟΦΗ έχει μέχρι τώρα Όστοϊτς, Μιλοσάβλιεφ και Μασάδο. Θεωρητικά αν προχωρούσε η κατάσταση με τους δύο Σέρβους θα πήγαινε στους πέντε, ο Καλέ (αν προχωρήσει το θέμα) έξι και ο επιθετικός (που θα είναι από την ξένη αγορά) επτά. Μεγάλος αριθμός σίγουρα, που οδηγεί σε μια συνολική αποτύπωση των δεδομένων και διαφοροποιεί κάποια πράγματα. Με τις δυσκολίες που έχει κάθε υπαρκτή περίπτωση, οι άνθρωποι της ομάδας εστιάζουν στον σέντερ φορ. Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν μία ακόμη επαφή με τον Κόστλι, ενώ υπάρχει και παίκτης το όνομα του οποίου δεν έχει βγει προς τα έξω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News