default-image

Εμφανίζουν την Κρήτη "παράδεισο" για το ναρκωτικό "μπαλόνι"

Κρήτη
Εμφανίζουν την Κρήτη "παράδεισο" για το ναρκωτικό "μπαλόνι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως ο απόλυτος ευρωπαϊκός προορισμός μεθυσιού, σεξουαλικών οργίων και αλητείας παρουσιάζονται τα Μάλια, από Βρετανική εφημερίδα η οποία επιπλέον κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη διακίνηση του λεγόμενου ναρκωτικού των διασήμων hippy crack στα μπαρ της περιοχής, όπως είχε γράψει το neakriti.gr.

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ το οποίο έχει ανάψει νέες φωτιές στο τουριστικό θέρετρο, το κόστος του hippy crack γνωστό ως αέριο γέλιου είναι μόλις 1.70 λίρες ενώ με 4 λίρες μπορεί κάποιος να απολαύσει και ένα ποτό μαζί.

Δημοσιεύματα που χαρακτηρίζονται ως ακραία από τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη, ο οποίος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την Βρετανική εφημερίδα.

Nαρκωτικά με...μπαλόνι

Η χρήση του ύπουλου και φτηνού ναρκωτικού, το οποίο πρόσφατα απαγορεύτηκε στη Βρετανία, γίνεται απλά με ένα μπαλόνι, και αυτός είναι ο λόγος που το κάνει ανάρπαστο στη νεολαία.

Άκρως επικίνδυνα

Ειδικοί πάντως εκπέμπουν SOS, καθώς μπορεί να προκαλέσει ασφυξία, επιληπτικές κρίσεις ή και εμφράγματα.

Όπως έχει αποδειχτεί, «κόβει» στιγμιαία το οξυγόνο από του πνεύμονες των χρηστών, γεγονός που επιφέρει βαριά σύγχυση. Σύμφωνα με ειδικούς, το «αέριο του γέλιου» έχει συνδεθεί με θανάτους σε Αγγλία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, και Γαλλία.

Τα Μάλια της φιλοξενίας και του Πολιτισμού, περιγράφει τόσο ο δήμαρχος Χερσονήσου όσο και πολίτες ενώ ξενοδόχοι αλλά και ξεναγοί, αναφέρονται στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τα τελευταία χρόνια.

Ρεπορτάζ : Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News