default-image

Αλόνσο: Δύσκολο να βρεθούμε στο βάθρο

Αθλητισμός
Αλόνσο: Δύσκολο να βρεθούμε στο βάθρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν τρέφει αυταπάτες όσον αφορά στην εξέλιξη της φετινής χρονιάς του πρωταθλήματος της F1 τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι πολύ δύσκολα θα ανέβουν στο βάθρο οι οι McLaren-Honda.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope» επισήμανε: « Είναι πολύ δύσκολα για εμάς να μπούμε στο πόντιουμ αυτή την σεζόν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν αξίζουμε μια θέση στο βάθρο. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε του χρόνου, αλλά έτσι είναι η F1, όλα μπορούν να γίνουν. Περιμένουμε να γίνουν πράγματα με το σχέδιο που έχει η McLaren Honda και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από αυτό το αυτοκίνητο. Ακόμα και αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια το ευχαριστήθηκα πολύ».

Ο πρώην οδηγός της Ferrari αναγνωρίζει ότι για να συνεχίσει στην Formula 1 πρέπει να δει και το πως εξελίσσεται ο ανταγωνισμός: «Αν τα μονοθέσια είναι τόσο διασκεδαστικά όσο στο παρελθόν, δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω. Γνωρίζω ότι δεν θα γίνω 20χρονών πάλι, αλλά έχω περισσότερη εμπειρία και γνώση τώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News