default-image

Χωρίς αλλαγές με Χάποελ ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Χωρίς αλλαγές με Χάποελ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρα φαίνεται να είναι τα πράγματα σε ότι αφορά το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκη» την Τετάρτη.

Ο Σάντεθ επιβεβαίωσε και σήμερα  ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν διάταξη 4-2-3-1 με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και όχι στα άκρα της επιθετικής τριάδας.

Είναι επίσης σίγουρο ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κέρδισε το "στοίχημα" για τη θέση δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ισπανό κόουτς των πρωταθλητών να δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό μέσο. Η εντεκάδα λοιπόν που θα ξεκινήσει στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι η ακόλουθη. Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά και Ιντέγε.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο 41χρονος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" θα δώσει την ευκαιρία στον Σεμπά, επιβραβεύοντας τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την προσπάθεια που έχει κάνει. Ο Σεμπά ήταν και από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο και αυτό, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Πάρντο, οδηγεί τον Βίκτορ στην απόφαση να χρησιμοποιήσει βασικό τον Βραζιλιάνο.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, ο διεθνής μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε ούτε χθες, αλλά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Χάποελ. Οι μικροενοχλήσεις που έχει ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" δεν πρόκειται να τον κρατήσουν εκτός για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς.

Καλά νέα για Τσόρι και Πουλίδο

Το καλό νέο από τη σημερινή προπόνηση των "ερυθρόλευκων" είναι πως ο Ντομίνγκες και ο Πουλίδο προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα (όπως και χθες) χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις και θα είναι στη διάθεση του Βίκτορ για το ματς της Τετάρτης με τη Μπερ Σεβά.

Η αυριανή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένη για τις 9:00 το πρωί  και μετά το τέλος της ο Βίκτορ θ' ανακοινώσει την αποστολή των Πειραιωτών για το μεθαυριανό ματς.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News