default-image

Ως το 2024 στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

Μπάσκετ
Ως το 2024 στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελάχιστες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από τη Χαλκίδα, όπου πανηγύρισε χθες την επάνοδο της Εθνικής Νέων στην Α' κατηγορία, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πέρασε από τα γραφεία του Παναθηναϊκού και υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2024!

Ο MVP του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων Β' Κατηγορίας πέρασε το πρωί της Δευτέρας από τα γραφεία  της πράσινης ΚΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που διαρκεί ως το 2024!

Στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος για ΝΒΑ out.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οκτώ χρόνια".

Ο παίκτης με καταγωγή από την Κρήτη δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News