default-image

Υπερήφανες για το ασημένιο μετάλλιο Κάββαλου & Γεωργιουδάκη

Σπορ
Υπερήφανες για το ασημένιο μετάλλιο Κάββαλου & Γεωργιουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ασημένιο μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό τους επέστρεψαν από το Ισραήλ και το Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης οι Ειρήνη Κάββαλου και Βιργινία Γεωργιουδάκη.

Οι αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Κόμπο μαζί με την Εθνική μας ομάδα και επέστρεψαν περήφανες και εμφανώς χαρούμενες για την εμπειρία τους, αλλά και για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Τα κορίτσια μίλησαν στο neakriti.gr για τη συμμετοχή τους στο Μεσογειακό Κύπελλο με την Ειρήνη Κάββαλου να τονίζει ότι «ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Ήμασταν ενωμένες, είχαμε επαφή και καταφέραμε να πάρουμε ένα ασημένιο μετάλλιο. Ήμαστε στην ίδια ηλικία όλες και καταλαβαίναμε η μία την άλλη. Ήμασταν συγκεντρωμένες στην προπόνηση και λέγαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ήρθε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Από τη διοργάνωση κρατάω πιο πολύ κρατάω το μετάλλιο, τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες που πήραμε».

Η Βιργινία Γεωργιουδάκη στην πρώτη της συμμετοχή σε τόσο σημαντική διοργάνωση δήλωσε από την πλευρά της: «'Ηταν μία απίστευτη εμπειρία και περάσαμε καταπληκτικά. Το χάρηκα πάρα πολύ καθώς ήταν και η πρώτη μου φορά. Μου άρεσε ειλικρινά πάρα πολύ. Για να μπορέσει ένα κορίτσια της επαρχίας να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ, να έχει πείσμα, επιμονή και πίστη στον εαυτό της για να τα καταφέρει.

Αυτό που μου έμεινε ήταν όταν ανεβήκαμε στο βάθρο και πήραμε το μετάλλιο. Ένιωσα μεγάλη χαρά γιατί τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά».

Για πρώτη φορά η προπονήτριά τους Λέλα Μαμιαούρη κατάφερε να ταξιδέψει μαζί με τα κορίτσια της και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθειά τους. Επιστρέφοντας δε θα μπορούσε παρά να είναι υπερήφανη. «Ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε μία τέτοια διοργάνωση. Έζησα από κοντά την προσπάθεια των κοριτσιών, συγκινήθηκα. Νιώθω τόσο περήφανη για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια, τα οποία μεγαλώνουν από πολύ νωρίς. Όταν το ζεις από κοντά νιώθεις τριπλάσια χαρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί υπάρχει συνέχεια. Μπαίνει νέο αίμα στην εθνική και αυτό δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στον ΚΟΗ και από τους προπονητές και από τα κορίτσια και από τους γονείς».

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News