Ειδήσεις

Λήξη συναγερμού σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο

Εκκενώθηκε προληπτικά ο σταθμός του μετρό Γκόλντερς Γκριν στο βόρειο Λονδίνο, καθώς η αστυνομία ερευνά εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο έξω από τον σταθμό.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μεταφορών του Λονδίνου δήλωσε ότι ο σταθμός, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της εβραϊκής συνοικίας της πόλης, έκλεισε για λόγους ασφαλείας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε ότι υπήρξε ειδοποίηση για εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο κοντά στον σταθμό στις 08.00 το πρωί (τοπική ώρα) και η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη, ενώ για προληπτικούς λόγους ερευνά οτιδήποτε φαίνεται ύποπτο.

Λήξη του συναγερμού

Μετά τις 12.00 το μεσημέρι άνοιξε πάλι ο σταθμός του μετρό Γκόλντερς Γκριν στο βόρειο Λονδίνο, ο οποίος είχε νωρίτερα εκκενωθεί.Σύμφωνα με την υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου, ο σταθμός άνοιξε και πάλι καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το όχημα που είχε εντοπιστεί έξω από τον σταθμό δεν είναι ύποπτο και δεν αποτελεί απειλή για την ασφάλεια.

«Οι έλεγχοι έδειξαν ότι το όχημα στο Γκόλντερς Γκριν δεν είναι ύποπτο και οι δρόμοι ανοίγουν τώρα και πάλι», ανέφερε η τοπική αστυνομία στο Twitter.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια