Ειδήσεις

"Kαίγεται" η Μεσαρά, ποιές περιοχές παραμένουν δροσερές

"Καμίνι" η Μεσαρά όπου η θερμοκρασία φτάνει τους 39 βαθμούς ενώ πιο δροσερά τα βόρεια παράλια.

Καυτό σκηνικό από τη την Κυριακή στην Κρήτη όπου τυχεροί αποδεικνύονται οι αδειούχοι του Ιουλίου και οι τουρίστες που βρίσκουν καταφύγιο δροσιάς στις παραλίες.

Η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές της Κρήτης κυμαίνεται από 36-39 βαθμούς Κελσίου ενώ τη νύφη "πληρώνει" η Μεσαρά που μετατρέπεται σε "καμίνι" καθώς στο Τυμπάκι η θερμοκρασία το μεσημέρι φτάνει στους 39 βαθμούς Κελσίου. Πιο δροσερά σύμφωνα με το meteo.gr είναι τα βόρεια παράλια.

Μοίρες

Στις Μοίρες η κατάσταση είναι αποπνικτική καθώς ο υδράργυρος φλερτάρει με τους 37 βαθμούς τη Δευτέρα και τους 36 βαθμούς την Τρίτη. Οι άνεμοι πνέουν ασθενείς με ένταση έως δύο μποφόρ.

Παλαιόχωρα

Η πιο ζεστή μέρα, αν και σε λογικό για την εποχή επίπεδο- για την Παλαιόχωρα θα είναι η Τρίτη αφού το θερμόμετρο θα φτάσει τους 33 βαθμούς, ξεπερνώντας ελάχιστα τους 32 βαθμούς της Δευτέρας. Οι άνεμοι πνέουν με ένταση έως 6 μποφόρ προσφέροντας δροσιά.

Ηράκλειο

Αίθριος ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που φτάνουν τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Για την Τρίτη 26/7, ο καιρός είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παρουσιάζει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Στον Άγιο Νικόλαο η θερμοκρασία κυμαίνεται έως 30 βαθμούς Κελσίου .Δυτικοί άνεμοι πνέουν με ένταση έως 5 μποφόρ . Λίγο πιο δροσερή θα είναι η Τρίτη.

Σχόλια